Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Hakeminen päivähoitoon

Päivähoitoa voi hakea ympäri vuoden. Päivähoitohakemus on jätettävä pääsääntöisesti neljä kuukautta ennen hoitopaikan tarvetta.

Kiireellisissä tapauksissa työn tai opiskelun alkamisen vuoksi on hakemus jätettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee hoitopaikan. Yksityistä päivähoitopaikkaa on haettava suoraan yksityisistä päivähoitopaikoista.

Vuorohoito:  Hiekanpään päiväkodissa kantakaupungissa on tarjolla viikonloppu-,aamu- ja iltahoitoa sekä Maaselän päiväkodissa Naarajärvellä aamu- ja iltahoitoa. Muut päivähoitopaikat ovat auki n.klo 6.30 – 17.00. Hiekanpään päiväkodin hoitopaikat on tarkoitettu ensisijaisesti vuorohoitolapsille.

 

Sähköinen asiointi

Pieksämäellä asuva ja kaupunkiin muuttava perhe voi sähköisesti hakea lapselle kunnallista kerho- tai päivähoitopaikkaa, ilmoittautua esiopetukseen, muuttaa yhteystietoja tai irtisanoa päivähoitopaikan. Sähköisesti voi myös tehdä arvion päivähoitomaksusta.

Sähköinen päivähoitohakemus

 

Tulostettava hakemus

Jos sähköistä hakemusta ei ole mahdollista täyttää, niin päivähoitohakemuksen voi tulostaa alla olevasta linkistä. Lisäksi hakemuksia saa päiväkodeista, päivähoidon ohjaajilta Naarajärveltä, kaupungintalon palvelupisteestä.

Hakemus palautetaan päivähoitotoimistoon, os.päivähoidon ohjaajat, PL 125, 76101 Pieksämäki.

Päivähoitohakemus 2017

 

Tuloselvitys

Uusien perheiden tulee toimittaa tuloselvityslomake liitteineen hoidon aloituskuukauden aikana tai viimeistään seuraavan kuukauden 3. päivään mennessä päivähoidon ohjaajille tai a.o.päiväkotiin.

Lomake palautetaan ohjaajille os. Päivähoidon ohjaajat, PL 125, 76101 Pieksämäki.

Päivähoidon tuloselvitys 1.3.17

Yrittäjän tuloselvitys (PDF)

PÄIVÄHOITOALUEET

Kantakaupunki (Harju ja keskusta), Virtasalmi, Vehmaskylä, Pyhitty

Päivähoidon ohjaaja Anne Peltola, p.044 588 2299

 

Kantakaupunki (Kontiopuisto ja Tahiniemi)

Päivähoidon ohjaaja Anu Vilhunen, p.044 088 2317

 

Naarajärvi, Jäppilä ja muu haja-asutusalue

Päivähoidon ohjaaja Riitta Kiviranta, p.044 588 3306

 

Päivähoidon ohjaajat tavoitat yleensä Kanttilan päivähoitotoimistosta, Vilhulantie 5, Naarajärvi. Mikäli haluat varmistaa, että ohjaaja on paikalla, sovi tapaamisesta puhelimella tai sähköpostilla.

 

VUOROHOITO

Päiväkodin johtaja Seija Lipsanen, p. 044 088 2335

 

ESIOPETUS

Varhaiskasvatuksen johtaja Eija Tarvonen, p.044 588 3404