Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Ajankohtaista

 

Päivystys:

Kunnalliset päiväkodit ovat kiinni 23.10- 27.10.17 ja 27.12- 5.1 sekä 26.2- 2.3.18.  Hiekanpään päiväkoti päivystää näinä aikoina.

 

Kysely lapsiperheille:

Etelä-Savo on mukana valtakunnallisessa lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelmassa, johon liittyen pyydämme teitä vastaamaan oheisen linkin kautta avautuvaan kyselyyn. Kyselyn tarkoitus on kartoittaa vanhempien kokemuksia vanhemmuuden ja parisuhteen tukemisesta ja erotilanteessa auttamisesta sekä koota edellä mainittuihin asioihin liittyviä kehittämisajatuksia perheiltä. Perheiden oikea-aikaisen ja tarpeenmukaisen tuen kehittämiseksi, toivomme saavamme kyselyyn perheiltä näkemyksiä mahdollisimman kattavasti. Vastaamaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet.

https://www.webropolsurveys.com/S/2C2758A66D5796E9.par

 

 Uudet varhaiskasvatussuunnitelmat:

Valtakunnalliset varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2016 ovat Opetushallituksen antama valtakunnallinen määräys, jonka mukaan paikalliset ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat on laadittava. Pieksämäen kaupungin koulutuslautakunta hyväksyi 29.5.2017 kokouksessa Pieksämäen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman, jota tulee noudattaa 1.8.2017 alkaen kaikissa päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Varhaiskasvatussuunnitelman noudattaminen koskee kunnan omaa varhaiskasvatusta ja kunnan hankkimaa muuta varhaiskasvatusta sekä kunnan valvomaa yksityistä lasten päiväkotitoimintaa tai yksityistä perhepäivähoitoa.

Pieksämäen kaupungin vasu 01082017_