Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Ajankohtaista

 

Hiihtoloman päivystys:

Hiekanpään päiväkoti päivystää ajalla 26.2. – 2.3.2018.

Kunnalliseen varhaiskasvatukseen hakeminen:

Esiopetukseen ilmoittautuminen ja varhaiskasvatukseen hakeminen luku- ja  toimintavuodelle 2018-19 on ajalla 5.2. – 18.2.2018.

Hakemus varhaiskasvatukseen on jätettävä 4 kuukautta ennen hoidon tarpeen alkamista. Äkillisestä työllistymisestä tai opiskelusta johtuvasta syystä on hakemus toimitettava vähintään kaksi viikkoa ennen hoidon tarvetta. Mikäli perheellä on jo nyt tiedossa elokuussa tai myöhemmin syksyllä alkava lapsen hoidon tarve, toivomme että hakemus palautetaan jo 18.2. mennessä varhaiskasvatuspalvelujen suunnittelutyötä varten.

 Uudet varhaiskasvatussuunnitelmat:

Valtakunnalliset varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2016 ovat Opetushallituksen antama valtakunnallinen määräys, jonka mukaan paikalliset ja lasten varhaiskasvatussuunnitelmat on laadittava. Pieksämäen kaupungin koulutuslautakunta hyväksyi 29.5.2017 kokouksessa Pieksämäen kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman, jota tulee noudattaa 1.8.2017 alkaen kaikissa päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Varhaiskasvatussuunnitelman noudattaminen koskee kunnan omaa varhaiskasvatusta ja kunnan hankkimaa muuta varhaiskasvatusta sekä kunnan valvomaa yksityistä lasten päiväkotitoimintaa tai yksityistä perhepäivähoitoa.

Pieksämäen kaupungin vasu 01082017_