Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Tietoa sivustosta

tietoasivustosta
Pieksämäen kaupungin Internet-sivuilla www.pieksamaki.fi on tietoa ja palveluita kuntalaisille ja matkailijoille.

Pieksämäen kaupungilla ja sen yksiköillä on tekijänoikeus kaikkeen sivuille tehtyyn ja tuotettuun materiaaliin (teksti, asiasisältö ja kuvat). Sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Jos tästä pääsäännöstä on jossain kokonaisuudessa poikettu, siitä on erikseen mainittu kyseisellä kaupungin sivulla.

Sivuston rakenne
Sivusto on jaettu kuuteen kategoriaan, jotka ovat etusivu, asiointi, palvelut, päätöksenteko, tietoa kaupungista sekä yhteystiedot. Etusivulle on koottu asukkaille ja vierailijoille tärkeitä asioita ja ajankohtaista-tiedoitteet. Palveluiden alta löytyy kaupungin järjestämät palvelut ja niiden kuvaukset.  Päätöksenteko sisältää tietoja kaupungin valtuustosta, hallituksesta ja lautakunnista, mm. esityslistat ja pöytäkirjat. Yhteystiedot sisältävät kaupungin henkilökunnan puhelinluettelon ja yhteystiedot.

Linkitys
Pieksämäen kaupungin kotisivuille saa tehdä linkkejä, jos noudatetaan tekijänoikeuksia ja hyvää tapaa.

Tekniset suositukset
Sivustot näkyvät parhaiten uusimmilla selainversioilla, kuten Internet Explorer ja Firefox. Joidenkin tiedostojen katsomiseen tarvitaan erityisiä ohjelmia (esim. pdf-tiedostojen Acrobat Reader).

Web-kamerat
Kaupungin sivuilta löytyy muutama web-kamera. Kamerat eivät ole tallentavia, eikä niissä ole äänentoistoa tai nauhoitusta käytössä. Kamerat ovat suunnattu siten, ettei niistä voida tunnistaa henkilöitä.