Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Yritysten toimitilat ja kiinteistöt

Sopivien toimi- tai liiketilojen löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista yritystä perustettaessa, toiminnan laajentuessa tai muuttuessa. Vaihtoehtona voi olla myös uuden toimitilan rakentaminen. Mikäli Pieksämäen toimitiloista ei löydy toimintaanne sopivia tiloja, neuvottelemme mielellämme erillisratkaisuista yrityksenne tarpeisiin.

TilaNetti on Keski-Savon vapaiden liike-, toimisto- ja tuotantotilojen sekä yritystonttien avoin markkinapaikka. Sivustolta löydät kaupunkien ja kuntien tilojen lisäksi myös yksityisten tahojen vapaat tilat ja tontit. TilaNetti on maksuton markkinointitila yrityksille ja yksityishenkilöille, joilla on tarjota yritystiloja tai tontteja. Kiinteistön omistaja, kysy lisää ja pyydä tunnukset palveluun.

Lisätietoja:
Yritysasiamies Kai Andersin
040 647 5616
kai.andersin@pieksamaki.fi
www.tilanetti.fi

Ajankohtaista asemakaavaa voit käydä katsomassa:

https://kartat.pieksamaki.fi/ims

Pieksämäen Veturitalleista on valmistunut uudenlainen vapaa-ajan ja viihtymisen keskus kaupungin ydinkeskustaan. Matkaa Veturitalleilta torille ja rautatieasemalle on vain 150 metriä. Kaikki Veturitallien yritystoimintaan tarkoitetut tilat on vuokrattu.
Veturitallien kokonaisuuteen kuuluu myös Veturitori, jossa on mahdollista järjestää messuja, esittelytilaisuuksia, konsertteja, seminaareja, juhla- ja liikuntatapahtumia sekä muita erilaisia tilaisuuksia. Veturitorin tapahtumatilavuokrausta hoitaa Kulttuurikeskus Poleeni.