Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Pieksämäelle rakennetaan huippunopea VALOKUITU

Pieksämäen kaupunki, kaupungin vuokrataloyhtiöitä isännöivä Pieksämäen Haka Oy  ja tietotekniikkaan ja -liikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut ovat solmineet sopimuksen kuituliittymien, kaapeli-tv- ja laajakaistapalvelujen hankkimisesta Pieksämäen kaupungin keskustan ja Naarajärven alueelle.

Kuituliittymät toteutetaan vuoden 2019 loppuun mennessä ja rakennustyöt Naarajärven eteläisellä alueella ovat jo käynnistyneet yhdessä sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

kuitu-laajakaista-digitalisaatio

Pieksämäen keskustan alueen ja Naarajärven kiinteistöt voidaan liittää nopeaan valokuituverkkoon, jonka ansiosta alueen asukkailla on jatkossa hyvät mahdollisuudet hyödyntää niin tv- ja viihdepalveluja kuin työn tekemisen ratkaisuja verkon kautta.

Vanhemmille ihmisille verkkoon liittyminen voi tarkoittaa, että kotona asuminen onnistuu pidemmän aikaa, koska häiriöttömän ja katkottoman yhteyden avulla valvonta- ja turvapalvelujen järjestämiselle on paremmat mahdollisuudet.

  • Kaikki kodin tietoliikenne ja tv-palvelut sujuvasti yhtä yhteyttä pitkin
  • Nostaa kiinteistön arvoa
  • Mahdollistaa lisäpalveluna saatavan nopean ja suojatun langatoman sisäverkon (WLAN)
  • Rajaton tiedosiirtokapasiteetti liittymän nopeuden mukaan
  • Useampi henkilö voi käyttää eri palveluita yhtä aikaa ongelmitta
  • Huippunopeat yhteydet tuovat laatua arkeen ja vapaa-aikaan: sujuvan etätyön, etäopiskelun, viihde- ja pelipalvelut, videoiden ja valokuvien jakamisen, etäterveydenhoidon ja hoivapalvelut sekä tulevaisuuden älykodin palvelujen hallinnan (lämmitys, ilmastointi, turvapalvelut)

Lisätietoja www.pieksamaki.fi/valokuitu

Share on Facebook33Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0