Asumiskampanja jatkuu Pieksämäellä 1. helmikuuta 2021 alkaen

Olisiko Pieksämäki asuin- ja työskentelykaupunkisi tulevaisuudessa? Miltä kuulostaisi, jos kaupunki osallistuisi asumiskustannuksiisi?

Asumiskampanja Pieksämäellä alkaa jälleen 1.2.1021. Asuntoja on tarjolla rajattu määrä, joten kannattaa hakea pian heti työpaikan varmistumisen jälkeen.

Mikäli olet muuttamassa Pieksämäelle, Sinulla on vähintään vuoden mittainen työsuhde ja teet Pieksämäen Haka Oy:n vuokra-asunnosta vähintään vuoden mittaisen vuokrasopimuksen, tukee kaupunki Sinua maksamalla 6 kuukauden vuokrat.

Tuetut kuukaudet ovat kaksi ensimmäistä, 5. ja 6. kuukausi sekä  11. ja 12. kuukausi. Ehtona on edellä mainittu vähintään vuoden mittainen työsuhde ja muuttoilmoituksen tekeminen Pieksämäellä olevaan asuntoon. Etu myönnetään myös siinä tapauksessa, että työpaikkasi on Pieksämäen ulkopuolella, mutta voit työskennellä joko kokonaan tai osittain etänä Pieksämäeltä. Muiden edellä mainittujen ehtojen pitää myös täyttyä.

Asuntokampanjaan on varattu määräraha vuodelle 2021. Asuntoja on siis tarjolla rajattu määrä ja ne täyttyvät nopeasti, joten toimi pian!

Kaupunki ei osoita Sinulle työpaikkaa, vaan sen hakeminen etukäteen on oman aktiivisuutesi varassa. Löydät ajantasaista tietoa alueemme työpaikoista alla olevasta linkistä. Työpaikkoja löytyy runsaasti eri toimialoilta puolisoillekin. Huippunopeat valokuituyhteydet mahdollistavat myös etätyöskentelyn mukavasti ja sujuvasti.

Tutustu Pieksämäkeen asuinpaikkana tästä.
Tutustu Pieksämäellä TE-palveluissa avoimina oleviin työpaikkoihin tästä.