Auta meitä: jaa tietoa!

Koronavirusepidemia on viestintähaaste kaikille organisaatioille, myös Pieksämäen kaupungille. Kansalaisilla on valtava tiedon tarve, mutta saatavilla oleva tieto on pirstaleista ja sitä suorastaan tulvii kaikille aisteillemme. Sitten on myös niitä henkilöitä, jotka eivät saa tietoa mistään.

Pieksämäen suurin haaste koronaviestinnän suhteen on kaupunkimme ikärakenne. Tieto epidemiasta muuttuu todella nopeasti ja painetut tiedotteet voivat vanhentua ennenkuin edes ehtivät vastaanottajansa käsiin. Tulevien viikkojen aikana lisäämme perinteisten viestintävälineiden käyttöä koronasta tiedottamisessa ja kohdistamme resursseja esimerkiksi yhteydenottoihin puhelimitse. Sitä ennen tarvitsemme teidän apuanne.

Haastamme jokaisen tätä lukevan kuntalaisen välittämään Pieksämäen kaupungin verkossa jakamaa koronatietoa eteenpäin niille henkilöille, jotka eivät pääse internetiin. Kun näet uutisen, kerro siitä lähipiirisi ikäihmiselle, näkövammaiselle naapurillesi tai jollekin muulle henkilölle, joka syystä tai toisesta ei pääse ajankohtaisen tiedon pariin.

Vain oikean ja ajankohtaisen tiedon avulla saamme ihmiset toimimaan viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja koronaviruksen taltutettua mahdollisimman tehokkaasti.

Kaikki Pieksämäen kaupungin koronatiedotteet keskitetysti: www.pieksamaki.fi/korona

Kiitos sinulle, kun kannat kortesi kekoon!