Kokeile kimppakyytiä – säästä euroja!

Tiesitkö, että jo 20 kilometrin työmatkasta tulee vuodessa 750 euron bensalasku? Tiesitkö myös, että moni naapurisi ajelee suunnilleen samaa reittiä kuin sinä? Pian voit taittaa pidemmätkin matkat kätevästi ja edullisesti kimppakyydillä!

Uusi PiggyBaggy-kimppakyytipalvelu auttaa sopimaan kimppakyydeistä laajemmin kuin vain naapureiden tai työkavereiden kesken. Mene selaimella osoitteeseen www.piggybaggy.com ja ilmoita rekisteröitymisen yhteydessä työpaikkasi, harrastuspaikkasi tai vaikka vakiokauppasi osoite. Samaa väliä liikkuvat löytävät matkasi kartalta ja voivat sopia kanssasi yhteisestä kyydistä. Palveluun on pian mahdollista luoda ryhmiä myös yksittäisen yrityksen, alueen tai kyläyhdistyksen käyttöön!

Voit kieltäytyä pyydetyistä kyydeistä tai lopettaa palvelun käytön milloin vain. Tarkemmat matkatiedot näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille, ja kyydistä sopiminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Koronan riskiryhmiin kuuluvat käyttäjät voivat löytää palvelussa toisensa ja jakaa kyytejä keskenään riskien minimoimiseksi.

Palvelu on myös verottajalle ystävällinen, sillä palvelussa jaetaan vain polttoainekustannuksia, joten siitä ei synny verotettavaa tuloa. Palvelu on maksuton vuoden 2020 loppuun. Ensi vuonna palvelun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi kerätään käyttömaksuina korkeintaan viidesosa tehtyjen kimppakyytien säästämistä polttoainekustannuksista.

Voit kokeilla palvelua myös nykyisen kimppakyytiporukan tai vaikka tuttavien kesken. Tee siis ilmastolle sankariteko ja rekisteröidy osoitteessa www.piggybaggy.com! Jaa tätä viestiä myös kavereillesi, niin matkaseuraa löytyy vielä nopeammin.

PiggyBaggy-palvelua pilotoidaan osana EAKR-rahoitteista KESTO-ilmastohanketta. Palvelun tuottaa jakamis- ja kiertotalousratkaisuihin erikoistunut yritys CoReorient Oy.

Mietityttääkö joku? Katso palvelun useimmin kysytyt kysymykset täältä.