Tukea nuorille poikkeusoloissa

Koronaviruksesta johtuva, vallitseva poikkeustila todennäköisesti mietityttää monia nuoria. Nuorisotyöntekijät ovat sopivan neutraaleja ja tuttuja sekä turvallinen taho purkaa ajatuksia. Nuorisotoimen nuorisotilat, Ohjaamo Pientare ja nuorten työpaja on suljettu koronapandemian vuoksi. Mutta ei hätää! Me olemme siirtyneet verkkoon kattavasti ja monipuolisesti ja olemme siellä helposti kynnyksettömästi nuorten tavoitettavissa.

 

Po1nt-Pieksämäki -osoitteessa nuorten chat-palvelu pyörii laajennetuin aukioloajoin vallitsevan tilanteen vuoksi. Chat on ilmainen ja anonyymi. Chat on avoinna ma-pe klo 12-22 & la-su klo 15-18. Chat-palvelu on tarkoitettu kaikille nuorille. Chatissa nuoren kanssa voi olla keskustelemassa esimerkiksi nuorisotyöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä tai nuorten työpajan ohjaaja.

 

Nuorisotoimen tavoittaa myös somesta:

Facebook: Pieksämäen nuorisotoimi, Ohjaamo Pientare

Instagram: pmknuorisotoimi, ohjaamopientare, nuorisovaltuustopisto, pmknuortentyopaja

SnapChat: pmknuorisotoimi

Youtube: Pieksämäen nuorisotoimi

Nuorisotoimi Discordissa:
Nuorisotila Weturi ja Virnu ma-pe klo 15-18
Etsivät nuorisotyöntekijät ma-to klo 13-16
Nuorten työpaja ma-pe 12-15

Kannattaa seurata nuorisotoimen some-tilejä. Päivitämme sinne vinkkejä vapaa-aikaan, tietoa vallitsevasta tilanteesta ja kaikkea muuta ajankohtaista tai vähemmän ajankohtaisempaa.

Jokaisen työntekijän tavoitat myös WhatsAppista ja Facebookista. Löydät kaikkien meidän yhteystiedot ja sosiaalisen median käyttäjätilit Po1ntin sivuilta.

Olemme myös kasanneet Po1ntin sivuille vinkkejä mukavaan tekemiseen. 

Löydät täältä tietoa meidän toiminnastamme verkossa.