Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Osallistu kotikaupunkisi vetovoimatutkimukseen!

Hei seutukaupunkilainen!

Pieksämäki on yksi 55:stä suomalaisesta seutukaupungista. Seutukaupunki on oman seutunsa tai alueensa keskus. Seutukaupungit toteuttavat yhdessä asukkaille ”pehmeän vetovoimatutkimuksen”, jonka avulla tutkitaan vastaajien mielikuvia seutukaupungeista.

Osallistu kotikaupunkisi vetovoimatutkimukseen!

Oheisen linkin kautta voit arvioida oman kotikaupunkisi vetovoimaisuutta ja imagoa sekä myös naapuriseutukaupunkeja. Voit pohtia, onko kotikaupunkisi vetovoimainen? Entä onko se imagoltaan vireä, turvallinen tai omaleimainen? Lomakkeen täyttämiseen kuluu noin 5 minuuttia. Linkki vetovoimatutkimukseen:

https://innolinkresearch.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dou78qIndaSUiP3

Ihmiset muuttavat pääasiassa opiskelun tai työn perässä. Mutta asukkaita houkuttelevat myös sujuvan arki, kuten viihtyisä ympäristö, tiivis kaupunkirakenne ja läheltä löytyvät palvelut – sekä esimerkiksi mielikuvat alueen identiteetistä ja vireydestä.

Tutkimuksen avulla autetaan kaupunkeja kehittämään niiden tunnettuutta ja vetovoimaa – ja sitä kautta elinvoimaa! Tutkimuksen toteuttaa Innolink. Lisätietoja tutkimuksesta antaa: Tutkimusoperaattori Ville Ottela, Innolink, puh. 010 633 0200.

Yhteistyöterveisin,

Ulla Nykänen
Vs. kaupunginjohtaja