Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Palveluliikenteen vuorot lisääntyvät

Palveluliikenne Palin liikennöinnissä tapahtuu muutoksia ma 5.6.2017 alkaen, kun kaikille avoimia joukkoliikenneautoja on jatkossa yhden sijaan kaksi. Liikennöintialue säilyy ennallaan, mutta se jaetaan siten, että Pali1:n liikennöintialue on Naarajärvi – Keskusta välinen alue ja Pali2:n Keskusta – Kukkaromäki välinen alue käsittäen myös Tahiniemen ja Kontiopuiston.

Muutoksella parannetaan kulkemismahdollisuuksia koko kaupungin taajama-alueella nykyisin ajoittain ruuhkaisiksi käyneillä vuoroilla. Lisäksi paljon toivotut matkustusmahdollisuudet Naarajärjeltä keskustaan ja esim. terveyskeskukseen paranevat huomattavasti.

Pali-autoissa on matalalattia, joten niihin on helppo nousta ja kuljettaja myös auttaa tarvittaessa. Lisäksi autoissa on tilaa myös esim. pyörätuolille ja rollaattoreille. Liikenteessä on myös Pali3, mutta tällä autolla hoidetaan toistaiseksi vain kaupungin järjestämiä vanhusten ja vammaisten päivätoiminnan kuljetuksia. Pali1:n tilausnumero on puh. 044 588 2426 ja Pali2:n puh. 044 588 2456.

Palveluliikenteen uudet aikataulut ja reittikartat löytyvät kaupungin verkkosivuilta. Niitä on myös saatavilla Pali-autoissa sekä kaupungin palvelupisteissä.