Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Pieksämäen Nukkekoti

Nukkekoti – Sadun ja Seikkailun talo

Lumoava Nukkekoti sijaitsee Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa Hiekanpääniemen kainalossa. Nikkarityylisen huvilan alakerrassa sijaitsevat Kahvila Kultakutri ja teatterisali. Yläkerrassa ovat Joonas Auringon satuvintti roolivaatteineen, merirosvoprinsessa Persiljan kammari ja Joonas Auringon hytti. Viehättävä pihapiiri kutsuu omiin leikkeihin Peuhumökissä, kauppapuodissa, riippusillalla ja kapulalossilla. Joonas Auringon Ateljee ja Nikkarointiverstas ovat ohjattujen toimintatuokioiden näyttämöinä.

Nukkekotia remontoidaan vuonna 2018 ja se aukeaa yleisölle jälleen keväällä 2019. Viralliset avajaiset pidetään 10.-11.5.2019.

Joonaksen seikkailuja voit kuitenkin seurata jo joulukuussa, kun Joonas Auringon Joulukalenteri julkaistaan Pieksämäen kaupungin YouTube-kanavalla. Joonaksella on myös omat sivut Instagramissa ja Facebookissa.

Joulukalenterissa kuullaan myös ensikertaa kahdeksan laulua Joonaksesta ja Ystävistään. Laulut ovat luoneet lastenkirjailija/graafikko/kuvittaja Liisa Kallio sekä säveltäjä Soili Perkiö.

Lisätietoja:

Piia Säpyskä-Hietala
Musiikinopettaja
Lastenkulttuurikoordinaattori
p. 044-7884324
piia@poleeni.fi
Facebook: Piia Poleenista

Yhteystiedot

Pieksämäen Nukkekoti
Hiekanpääntie 21, Pieksämäki
p. 044 799 55 47

www.pieksamaennukkekoti.fi