Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Kulttuurinen nuorisotyö

 

12523942_1197315850281439_6816513629624338798_n
Kulttuurinen nuorisotyö on nuoren identiteetin tukemista ja elämänhallinnan vahvistamista kulttuuriharrastusten ja mielekkään kulttuurisen toiminnan avulla.

Kulttuurisen nuorisotyön tarkoitus on tukea lasten ja nuorten kulttuuriharrastuksia sekä tarjota heille erilaisia elämyksiä ja kokemuksia. Kulttuurinen nuorisotyö tarjoaa nuorille onnistumisen tunteita ja oman jutun löytymistä omalla toiminnalla ja yhteistyökumppaneiden kautta.

Kulttuuriseen nuorisotyöhön kuuluu monenlaisia asioita: mm. bänditilatoiminta, keikat, konsertit, graffitien teko ja mahdollisuus järjestää itse tapahtuma.

 

Bänditoiminta

Bänditoiminnan tavoitteena on jatkaa jo solmittujen suhteiden ylläpitoa kansainvälisesti ja paikallisesti, sekä yhteistyön vahvistaminen Pieksämäen nuorisotoimen ja pieksämäkeläisbändien välillä. Pieksämäkeläinen bänditoiminta kertoo siitä musiikillisesta nuorisokulttuurillisesta osaamisesta ja tasosta sekä rockmusiikin harrastajien määrästä, joka Pieksämäeltä löytyy.

Bändikämppiä nuorisotaloilta voit kysyä toimistosihteeri Soile Tissarilta, 044-799 2524( soile.tissari@pieksamaki.fi)

Toiminta-avustukset bänditoimintaa varten
Pieksämäen kaupungin vapaa-aikalautakunta myöntää avustuksia kaksi kertaa vuodessa mm. bänditoiminnan tukemiseksi. Avustusta myönnetään mm. demonauhan, julisteiden tekoa varten ja kansainväliseen bändivaihtoon.Välinehankintoihin avustusta ei myönnetä.
Kansainvälinen bänditoiminta
Kansainvälistä bändivaihtoa toteutettu Venäjän kanssa jo vuodesta 2001 alkaen. Lisäksi pieksämäkeläisbändit ovat vierailleet kohdeavustusten turvin mm. Virossa ja Latviassa. Lisätietoja Seija Laitinen 044 088 2470.

Nuorisotoimella on myös PA –äänentoistolaitteisto, jota paikalliset bändit ja järjestöt voivat vuokrata toimintaansa!