Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Nuorisotyö koulussa

Nuorisotyö Pieksämäen peruskouluissa
Koulussa tapahtuvan nuorisotyön keskeisiä tavoitteita on lisätä lasten ja nuorten osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia Pieksämäen peruskouluissa. Tehtäväkenttänä on oppilaiden kannustaminen, tukeminen ja motivointi sekä voimaannuttaminen ja sosiaalinen vahvistaminen. Samalla tuetaan lasten ja nuorten parissa toimivien ammattilaisten moniammatillista yhteistyötä lasten ja nuorten kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi sekä vanhemmuuden tukemiseksi. Koulunuorisotyöntekijä voi toimia koulun arjessa esim. ohjaajana, läsnäolevana aikuisena, kasvattajana, innostajana ja koordinaattorina.

Koulunuorisotyön hanke 2012-2015

Koulunuorisotyön hankkeen tavoitteena Pieksämäellä oli jalkauttaa nuorisotyötä kouluille tiiviissä yhteistyössä perusopetuksen kanssa, ja sitä kautta vahvistaa yhteisöllisyyttä ja osallisuutta sekä tukea koulun työrauhaa ja moniammatillista yhteistyötä. Hankkeen toteuttamiseksi saatiin hankerahaa Aluehallintovirastosta. Hanke päättyi helmikuussa 2015.

Hiekanpään yläkoululla nuorisotyöstä vastaavat  erityisnuorisotyöntekijät Ritva Rantola 044 088 2472 ja Veli-Pekka Hämäläinen 044 588 3412.