Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Ajankohtaista

 

MUUTOKSIA VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELIKÄYTÄNTÖÖN

Pieksämäen kaupunginvaltuusto on linjannut varhaiskasvatuksen palvelusetelikäytännöstä 1.1.2019 alkaen seuraavasti:

Palvelusetelin hakeminen

Kaikki varhaiskasvatuspaikkaa lapselleen hakevat perheet täyttävät varhaiskasvatushakemuksen kaupungin nettisivuilla olevalla sähköisellä hakemuksella tai päiväkodeista ja perheiden talolta saatavalla paperilomakkeella, johon merkitsevät toivomukset lapsen varhaiskasvatuspaikasta.

Perheen ja varhaiskasvatuksen palvelunohjauksen yhteistyönä selvitetään lapsen varhaiskasvatusoikeus ja pyritään löytämään perheen arkeen ja lapsen kehitykseen sopiva varhaiskasvatuksen muoto, määrä ja paikka, joko kunnallisesta varhaiskasvatuksesta tai yksityiseltä palveluntuottajalta.

Mikäli lapsen varhaiskasvatuspaikaksi tulee yksityinen palveluntuottaja, niin perhe ja palveluntuottaja sopivat varhaiskasvatuksen aloittamisesta ja tekevät palvelusopimuksen. Tämän jälkeen perhe voi hakea palveluseteliä.

 

VARHAISKASVATUKSEN TOIMISTO  ON MUUTTANUT:

Varhaiskasvatuksen johtaja Tiina Vepsä-Höytö ja toimistosihteeri Sinikka Heikkinen ovat tavoitettavissa Latomossa, os. Kauppakatu 1, 76100 PIEKSÄMÄKI.

Varhaiskasvatuksen palveluesimiehet Anne Peltola ja Riitta Kiviranta ovat tavoitettavissa Perheiden Talolla os. Kalevalankatu 38, 76100 PIEKSÄMÄKI.   Perheiden talon ovet on lukossa torstaisin klo 13 alkaen ja perjantaisin koko päivän, jolloin voit soittaa ovikelloa