Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Vuokrattavat asunnot

 

Pieksämäeltä koti löytyy myös helposti vuokraamalla. Edullisia vuokra-asuntoja on saatavilla sekä vapailta markkinoilta että Pieksämäen Hakalta, jonka kaupunki omistaa.

Hakan asuntojen sijannit näet tästä.

Uusimmat kohteet Vuokraovi.com -palvelussa

Pieksämäen Haka Oy

Keskuskatu 30,76100 Pieksämäki
tel: 015 348 060
Avoinna ma-pe, klo 8-16 (kesällä 8-15.30)

Asuntojen hakeminen ja asukasvalintojen valmistelu:
Isännöitsijä / toimitusjohtaja Pirkko Kivinen
mailto: pirkko.kivinen@pieksamaki.fi

Huoneistoja on eri puolilla kaupunkia, myös keskustan ulkopuolella. Huoneistotyypit vaihtelevat 1h+kk:n asunnosta 4h+k -tyyppisiin asuntoihin, osa niistä on saunallisia ja muutamassa talossa on hissi. Vapautuvat asunnot kunnostetaan ja luovutetaan moitteettomassa kunnossa. Asuntoja vapautuu noin 400 / vuosi. Taloyhtiöt eivät ole voittoa tavoittelevia ja vuokraushinnat ovat alemmat kuin keskineliövuokrat samankokoisissa kunnissa.
Kuinka haet asuntoa? Sinulta edellytetään asuntohakemuslomakkeen täyttöä ja tarvittavien liitteiden toimittamista. Asuntohakemuslomake tästä (PDF). Liitteet valokopioina. Hakemuslomakkeita täyttöohjeineen saa myös toimistolta tai postitamme ne. Hakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti. Kaikissa asunnoissa on vakuus (yleensä kk:n vuokra + 70 €). Lemmikkieläimestä tulee ilmoittaa hakuvaiheessa. Vakuus on tuolloin korkeampi.

Asumisaikaista huoneistojen kuntoa koskeva yhteydenpito:
Huoltopäällikkö Teemu Ihalainen tel: 0400 558 980
Päivystävä huoltomies tel: 0400 653 886