Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Yrityspörssi

Etelä-Savon Yrityspörssi – oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!

Etelä-Savon Yrityspörssi on seutukunnan yhteinen palvelu, josta löytyvät niin ostajat, myyjät kuin asiantuntijatkin. Palvelu toimii osoitteessa www.esyritysporssi.fi.
Etelä-Savon Yrityspörssi on osa valtakunnallista Yrityspörssi -palvelua, jolloin jätetty ilmoitus näkyy myös valtakunnallisessa palvelussa.

Uusia yrittäjiä tarvitaan

Suomessa omistajanvaihdostilanteessa on vuosittain satoja yrityksiä yrittäjien jäädessä eläkkeelle. Näille yrityksille olisi hyvä löytää jatkaja. Toimivan yrityksen jatkaminen on sujuvampaa ja riskittömämpää kuin uuden perustaminen; näin jatkaja pääsee heti kehittämään toimintaa. Yritysostot ovat yksi tapa yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Helppokäyttöinen palvelu

Etelä-Savon Yrityspörssi on helppokäyttöinen. Maksullisen osto- tai myynti-ilmoituksen voi jättää kuka ja milloin vain. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä palveluun omia ilmoituksia ja muokata niitä helposti. Ilmoituksen voi jättää myös nimettömänä ja kaikki yhteydenotot välitetään haluttuun sähköpostiin.

Voit viedä ilmoituksesi suoraan sivuille www.esyritysporssi.fi. Ilmoituksen maksaminen onnistuu joko verkkomaksuna tai laskutuksella.

Lisätietoja:

Mirja Haavikko / Etelä-Savon Yrittäjät
Puh. 0500 651 310
mirja.haavikko@yrittajat.fi

Ritva Tissari-Ylönen
Puh. 044 588 2215
ritva.tissari-ylonen@pieksamaki.fi