Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Suomi.fi

yrityssuomi.fi-verkkopalvelu siirtyy osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua

Vuodenvaihteessa yrityssuomi.fi-verkkopalvelu siirtyi osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua. Yrityssuomi.fi sulkeutuu ja suomi.fin yritysosio siirtyy tuotantoon 9.1.2018. Kaikki tieto palveluista löytyy Suomi.fi.

Samalla Oma Yritys-Suomi-palveluun on tullut muutoksia. Ilman vahvaa tunnistautumista toiminut Oma Yritys-Suomen tutustumisympäristö on lopetettu (https://yrityssuomi.fi/fi/tiedote/-/julkaisu/omayritys-suomentutustumisymparistolopetetaan). Oma Yritys-Suomi palvelu (OYS) ja yritysneuvonnan käyttöön tarkoitettu asiakaspalvelun Oma Yritys-Suomi (AOYS) toimivat jatkossa suomi.fi-sivun kautta. Ulkoasu muuttuu ja joitakin toiminnallisuuksia on poistettu, mutta pääasiassa toiminnot ovat kuten ennenkin. Asiakkaiden vanhaan järjestelmään tekemät dokumentit säilyvät ennallaan. Palautetta tai tukipyynnön voi lähettää tarvittaessa osoitteeseen palaute@yrityssuomi.fi.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu palvelee numerossa 0295 020 500 (pvm/mpm) ma-pe klo 9.00-16.15. Linkki puhelinpalvelun uudelle sivulle.

Valtakunnallisesti yhtenäiset sähköiset palvelut yrittäjille löytyvät osoitteesta Suomi.fi/yritykselle
Sivustolla on käytettävissä Oma Yritys-Suomi, jossa yrittäjä voi luoda omia asiakirjojaan suojattuun ympäristöön.

Kirjaudu Suomi-fi -sivustolla Oma Yritys-Suomeen. Kirjautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteen avulla. Oma Yritys-Suomessa voit laatia yrityksesi asiakirjoja suojatussa ympäristössä.
Halutessasi voit lähettää kommentointipyynnön alueesi yritysneuvojille.

Tee sivuilla myös yrittäjätesti ja testaa yrittäjäominaisuutesi!