Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Pieksämäelle rakennetaan huippunopea VALOKUITU

Pieksämäen kaupunki, kaupungin vuokrataloyhtiöitä isännöivä Pieksämäen Haka Oy  ja tietotekniikkaan ja -liikenteeseen erikoistunut MPY Palvelut ovat solmineet sopimuksen kuituliittymien, kaapeli-tv- ja laajakaistapalvelujen hankkimisesta Pieksämäen kaupungin keskustan ja Naarajärven alueelle.

Kuituliittymät toteutetaan vuoden 2019 loppuun mennessä ja rakennustyöt Naarajärven eteläisellä alueella ovat jo käynnistyneet yhdessä sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä.

Pieksämäen keskustan alueen ja Naarajärven kiinteistöt voidaan liittää nopeaan valokuituverkkoon, jonka ansiosta alueen asukkailla on jatkossa hyvät mahdollisuudet hyödyntää niin tv- ja viihdepalveluja kuin työn tekemisen ratkaisuja verkon kautta.

Vanhemmille ihmisille verkkoon liittyminen voi tarkoittaa, että kotona asuminen onnistuu pidemmän aikaa, koska häiriöttömän ja katkottoman yhteyden avulla valvonta- ja turvapalvelujen järjestämiselle on paremmat mahdollisuudet.

  • Kaikki kodin tietoliikenne ja tv-palvelut sujuvasti yhtä yhteyttä pitkin
  • Nostaa kiinteistön arvoa
  • Mahdollistaa lisäpalveluna saatavan nopean ja suojatun langatoman sisäverkon (WLAN)
  • Rajaton tiedosiirtokapasiteetti liittymän nopeuden mukaan
  • Useampi henkilö voi käyttää eri palveluita yhtä aikaa ongelmitta
  • Huippunopeat yhteydet tuovat laatua arkeen ja vapaa-aikaan: sujuvan etätyön, etäopiskelun, viihde- ja pelipalvelut, videoiden ja valokuvien jakamisen, etäterveydenhoidon ja hoivapalvelut sekä tulevaisuuden älykodin palvelujen hallinnan (lämmitys, ilmastointi, turvapalvelut)

Lisätietoja www.pieksamaki.fi/valokuitu