Pieksämäen urheilulehti tuo esiin paikallista tekemistä

Pääosin harrastajavoimin syntyvä Pieksämäen urheilulehti on Pieksämäen kaupungin ja Wilmert Oy:n yhteisponnistus pieksämäkeläisen urheilun esiin tuomiseksi. ”Tällä paikkakunnalla on uskomattoman monipuolista ja hienoa tekemistä”, kertoo idean isä ja lehden päätoimittaja Kimmo Peltonen Wilmert Oy:stä. Peltonen päätti siirtyä ajatuksista tekoihin ja perusti yhteistyössä kaupungin liikuntatoimen kanssa Pieksämäen Urheilulehden. Lehti ilmestyy kerran viikossa joka maanantai klo 18 ja sen sisältö on täysin pieksämäkeläisten urheiluseurojen tuottamaa. Valokuvat ovat enimmäkseen Peltosen käden jälkeä, mutta mukaan mahtuu myös seurojen omia otoksia.

Lehden sisältö kertoo nimensä mukaisesti pieksämäkeläisestä urheilusta; tuloksista, tapahtumista, henkilöistä ja ilmiöistä. Tarinoita on kaikenikäisistä harrastajista ja Peltonen korostaakin, että junioritoiminta on tärkeä osa lehden sisältöä. ”Pieksämäellä on tarjolla laaja valikoima erilaisia lajeja ja uusia syntyy jatkuvasti. Niitäkin esittelemme urheilulehdessä.” Reilun kuukauden ilmestynyt julkaisu on saavuttanut runsaasti lukijoita ja sitä jaetaan tiuhaan tahtiin sosiaalisen median palveluissa.

Pieksämäen Urheilulehti ilmestyy joka maanantai klo 18. Lehteen pääset kätevästi Sport Pieksämäen sivuilta tästä tai Facebookista sivulta Pieksämäen Urheilulehti.