Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

PieksämäkiShopping – virtuaalitavaratalo keskellä Savoa

Pieksämäen erikoiskaupan ja palvelualojen yritykset ovat luoneet reilun kahdenkymmenen paikallisen yrityksen voimin virtuaalitavaratalo PieksämäkiShoppingin. Lajissaan tavaratalo lienee Suomen ensimmäinen.

Tavaratalon kuvitteellisen katon alla on esillä yli 20 yrityksen tuotteita ja palveluita. Tavaratalossa on helppo katsastaa päivän tarjoukset, ajankohtaiset kampanjat ja lukea mielenkiintoiset blogit. Lisäksi tarjolla on kilpailuja, tuote-esittelyjä ja muuta mukavaa. Linkin kautta voi sivuilta näppärästi piipahtaa yritysten omille sivuille ja useiden yritysten verkkokaupoista voi tehdä ostoksetkin saman tien.

PieksämäkiShoppingin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta Pieksämäen laajasta kaupan tarjonnasta ja lisätä kuluttajien intoa käyttää paikallisia palveluita. Samalla saadaan ostoseurot kiertämään omalla paikkakunnalla.

Pieksä ry toimii tavaratalon ”johtajana” ja pyytää teitä asiakkaita antamaan palautetta sekä ideoita sivujen sisällön kehittämiseksi. Nyt voit myös tilata sivuilta kätevästi uutiskirjeen ja saada ajankohtaiset tarjoukset suoraan kotikoneelle tai puhelimeesi.