Aularock- FM2000, Baulta ja Boreal Nuance

Facebook

Loppuvuoden kovin, paikallinen vaihtoehtomusiikkitapahtuma on nyt täällä. AulaRock tuo Kulttuurikeskus poleeniin aulaan entisiä ja nykyisiä Pieksämäkeläisiä esiintymään yhtyeidensä kera. Nyt ei pidetä mölyjä mahassa, eikä laiteta jauhoja suuhun, vaan irrotellaan hiki pinnassa viimeisen pikkujoululauantain kunniaksi. Luvassa musiikkia laidasta laitaan ja päädystä päätyyn. Viimeinen aula narkkuun ja juhlimaan!!

Vuonna 2019 Kulttuurikeskus Poleenin loppuunmyydyssä Ätäkkä Tälli – tapahtumassa juhlittiin Pieksämäeltä ponnistavan FM2000:n uran 20 vuotista taivalta ikimuistoisella tavalla. Kulttimaineessa oleva bändi ei ole osoittanut minkäänlaista ikääntymisen merkkejä. Nyt on Carinassa heitetty uusi vaihde silmään ja kolme vuotta myöhemmin yhtye palaa aulaan. Omintakeista heavypunkkiaan mm. Humpalla ja etnisellä musiikilla maustavan yhtyeen keikat ovat aina riehakkaita tapauksia. Etätyön uuvuttamat pakarat liikkeelle, nyt tampataan tasatahtiin ja karistetaan viimeisen kolmen poikkeuksellisen vuoden pölyt nahoista ja laitetaan veri kiertämään.

Tapahtuman toisena esiintyjänä on Jyväskylässä/Pieksämäellä vuonna 2008 perustettu instrumentaali/post-rock yhtye Baulta. Elokuvamaisia kasvutarinoita ja progressiivisen rockin rytmiikalla maustettuja, tunnepitoisia äänimaisemia maalaava bändi on esiintynyt enimmäkseen ulkomailla mm. Dunk festival -tapahtuman päälavalla. Baulta on nähty myös Norjassa, Vivid. post-rock-festivaaleilla. Ensimmäisen Euroopan kiertueensa bändi toteutti keväällä 2022 ja marraskuussa, ennen Poleenia, bändi suuntaa Baltian kiertueelle.

Illan kolmas esiintyjä on Jyväskylässä vuonna 2017 perustettu Boreal Nuance, joka tuo illan antiin ripauksen 90’ vaihtoehtorockia ja grungea, Pearl Jamin, Alice in Chainsin sekä Neil Yougin hengessä. Bändi kuljettaa kuulijansa oman mielensä lähteille ja tarjoaa kuulijoilleen matkaseuraa. Yhtyeen kokeneilla muusikoilla on pitkä taival vaihtoehtomusiikin ja bändimaailman pyörteistä.

Ovet aukeavat klo 19:00

Liput ennakkoon 15 € Ovelta 18 €.

Anniskelu K18

Osta lippu

Poleenin lipunmyynti, lipunmyynti@poleeni.fi tai puh. 0400 855 614