Gulf Metkohuolto JM

Tapahtuman kotisivut
Facebook

Gulf Metkohuolto JM -niminen kilpailu ajetaan Pieksämäellä Paltasen autourheilukeskuksessa 10.6.2023. Samalla tämä kisa on osa Pieksämäki-Äänekoski cupia, joka järjestetään yhteistyössä Äänekosken Urheiluautoilijoiden kanssa.
Kyseisessä Pieksämäki-Äänekoski cupissa kilpailijat osallistuvat lauantaina 10.6. kisaan Pieksämäellä sekä sunnuntaina 11.6. Äänekoskella. Näihin molempiin kisoihin osallistuneiden ajot pisteytetään ja parhaimmat palkitaan. Cupin ajoluokkia ovat yleinen, naiset ja nuoret.

Gulf Metkohuolto JM on Keski-Suomen alueen yksi aluemestaruusosakilpailuista. Kilpailussa ajettavina luokkina ovat yhtenä yleinen, toisena evk ja tuupparit limittäin sekä kolmantena nuoret, naiset ja seniorit limittäin. Säiliöhuolto Team kustantaa lajin harrastamisen kannustuksena jokaisen nuorten luokan kilpailijan osallistumismaksun Pieksämäellä.

Paltasen autourheilukeskuksessa kisapaikalla makkaragrillit lämpenevät. Tankki täyteen -baarissa on tarjolla suolaista ja makeaa evästä kahvin sekä virvoitusjuomien kera. Tervetuloa!

Liput 10 euroa, alle 12 v. ilmaiseksi

Lipunmyynti paikanpäällä