Hygieniapassikoulutus ja testi

Tapahtuman kotisivut
Facebook

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.
Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti.
Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle. Voit osallistua myös pelkkään testiin.

Koulutuksen sisältö
mikrobiologia
ruokamyrkytykset
hygieeniset työtavat
henkilökohtainen hygienia
puhtaanapito
omavalvonta
lainsäädäntö
hygieniapassitesti

Koulutuspaikka
Keskuskatu 32, Pieksämäki

Koulutuksen ajankohta
to 3.12.2020 klo 9 – 16

Ilmoittautuminen verkkokaupassa päättyy 26.11.2020
Ilmoittautumisen jälkeen voit kysyä mahdollisia paikkoja palvelunumerostamme 040 725 8358.

Koulutusmaksu
Koulutus ja testi 117 € (sis. alv 24%). Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.
HUOM!
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.

Materiaalilinkin löydät verkkokaupasta ko. koulutuksen tiedoista.