Hygieniapassikoulutus ja testi

Tapahtuman kotisivut
Facebook

Kansallinen elintarvikelaki edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti). Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti.

Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle. Voit osallistua myös pelkkään testiin.

Koulutuksen sisältö:
mikrobiologia
ruokamyrkytykset
hygieeniset työtavat
henkilökohtainen hygienia
puhtaanapito
omavalvonta
lainsäädäntö
hygieniapassitesti

Huom!
Testi on mahdollista suorittaa myös ruotsin tai englanninkielisenä.

Koulutuksen järjestäjä: KasvuEsedu Oy

Koulutuspaikka: Etelä-Savon ammattiopisto, Keskuskatu 32, Pieksämäki, teorialuokka 1, 3.krs

Koulutuksen ajankohta: ke 19.5.2021 klo 9 – 16, testi klo 15-16

Ilmoittautuminen päättyy: 12.5.2021

Ilmoittautuminen KasvuEsedun verkkokaupassa https://kasvuesedu.fi/tuote-osasto/lupa-ja-korttikoulutukset/hygieniapassikoulutus/

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen voit kysyä mahdollisista vapaista paikoista KasvuEsedun palvelunumerosta 040 7 258 358.

Koulutusmaksu: Koulutus ja testi 117 € (sis. alv 24%), pelkkä testi 55 € (sis. alv 25%). Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.

HUOM!
Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.