MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan verkkokoulutus

Tapahtuman kotisivut
Facebook

MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan verkkokoulutus järjestetään Zoomissa 21. ja 25.3. klo 17-19.30. Koulutus koostuu kahdesta koulutuskerrasta ja sisältää alustuksia, ryhmäkeskusteluja sekä harjoituksia, ollen vuorovaikutuksellinen ja toiminnallinen.

Koulutuksessa saat valmiudet toimia vapaaehtoisena MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnassa. Toimintaa järjestetään Mikkelissä, Juvalla, Kangasniemellä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta on ammatillisesti ohjattua vapaaehtoistoimintaa. Tarjoamme vapaaehtoisillemme vertaistapaamisia, lisäkoulutuksia ja virkistyksiä.

Voit osallistua koulutukseen ja päättää vasta sen jälkeen olisiko MLL:n ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto! Koulutuksen jälkeen haastattelemme jokaisen, joka olisi kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan.

Lähetämme lisätietoa koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä koulutuksen alkua.

Koulutukseen pääset ilmoittautumaan tästä:
https://forms.office.com/e/Xu79gZ4i89

Olisitko kiinnostunut toiminnasta, mutta et pääse osallistumaan koulutukseen? Ole meihin yhteydessä, sillä perehdytämme vapaaehtoisia myös yksilöllisesti mukaan toimintaan!

Lisätietoa:
tukihenkilötoiminnan koordinaattori
Iris Damstén, iris.damsten@mll.fi, 050 405 8620

Maksuton

Ikäraja 18