Teatterivierailu: Niskavuoren Heta

”Seison missä seison.”

Hella Wuolijoen klassikkonäytelmä Niskavuoren Heta pesee lattiat herroilla ja rengeillä. Parrasvaloissa on naisen tarina. Näytelmä on pitkittäisleikkaus suomalaisesta yhteiskunnasta 1800-luvulta sotien väliseen aikaan saakka. Teatteri Jurkan uusi tulkinta on huoneteatteria parhaimmillaan. Esitys on näyttelijäntaiteen riemuvoitto ja puhenäytelmän ylistys! Hella Wuolijoen Niskavuori-näytelmäsarjaa pidetään suomalaisen identiteetin rakentajana.

Mitä opimme menneisyydestä, tästä hetkestä tai tulevaisuudesta, kun sukupolvet istuvat saman pöydän ääreen? Miksi elän? Miten käytän elämäni? Kuinka kohdata kuolema? Minäkuva on keskeneräinen, jatkuvassa muutoksessa, kuten elämä itse. Kuka tai mitä on Heta Niskavuori vuonna 2019?

Näyttämöllä Ella Mettänen ja Eero Ojala. Käsikirjoitus: Hella Wuolijoki Sovitus: Ella Mettänen, Eero Ojala ja Henri Tuulasjärvi Ohjaus: Henri Tuulasjärvi Esityksen visualisointi: Jenni Nylander ja Henri Tuulasjärvi Esitysoikeudet: Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry

Kesto 1 h 45 min

Liput 25/20 €

Osta lippu

Lipunmyynti Kulttuurikahvila Poleenissa ma-pe klo 10-17, lipunmyynti@poleeni.fi tai puh. 0400 855 614. Lipunmyynti tuntia ennen vain kyseiseen tapahtumaan.