Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot

pta2015
Pieksämäen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus


Mielenterveystalo.fi on osa valtakunnallista Terveyskylä-kokonaisuutta.

https://www.mielenterveystalo.fi/

***************************************

https://www.kanta.fi/omakanta

***************************************

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot

Pieksämäen perusturvan vastaanotto toimii kolmessa tiimissä, johon kaupungin väestöpohja on jaettu katuosoitteiston mukaisesti. Alueellinen tiimijako takaa kuntalaisille samanarvoiset ja tasalaatuiset perusturvapalvelut. Vastaanotolla jokaisessa tiimissä on 3 lääkäriä, 3 sairaanhoitajaa sekä 1 lähihoitaja. Lääkäreiden ja hoitajien vastaanotot toimivat vain ajanvarauksella. Hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointi tapahtuu puhelimitse.

Saat terveyteen liittyvää ohjausta ja neuvontaa tai ajanvarauksen hoitajalle tai lääkärille kiireettömään tai akuuttiin vastaanottoon. Sinulla on mahdollisuus valita lääkäriaika oman tiimin sisällä vapaina olevien aikojen ja asian kiireellisyyden mukaan. Tarvittaessa sinut ohjataan päivystykseen. Kiireettömät puhelut pyydämme kohteliaimmin hoitamaan iltapäivällä.

Yhteydenottokaavake hoitajien ja lääkärin vastaanotolle  (koneella täytettävä tai tulostettava lomake käsintäyttöä varten)

Vastaamme yhteydenottopyyntöihin 5 arkipäivän kuluessa.

 

Pieksämäen terveyskeskuksen vastaanotot puh.nro: 015 788 4431
Soittoajat terveyskeskukseen ovat: ma, ti ja to klo 8-15, ke, pe ja arkipyhien aattona klo 8-14. Puheluista menee normaali oman operaattorin sopimuksen mukainen puhelumaksu.

Kaikki vastaanoton puhelut hoidetaan takaisinsoittoina. Kuuntele automaattisen puhelinvastaajan viesti loppuun ja seuraa ohjeita. Soitamme teille takaisin saman päivän aikana. Mikäli sinulla on salainen puhelinnumero tai Prepaid-liittymä voit jättää takaisinsoittopyynnön jättämällä ääniviestin.
Aamuisin puheluissa on ruuhkaa, kiireettömät asiat toivomme hoidettavan muuna ajankohtana.

 

Jäppilän hoitajavastaanotto
HOITAJAVASTAANOTTO JA LABORATORIO PERUTTU TOISTAISEKSI 27.3. alkaen

Jäppilän Kirkkotie 16, puh.  015 788 4241 (3. helmikuuta 2020 alkaen puhelut ohjautuvat pääterveysaseman takaisinsoittojärjestelmään).

Hoitajavastaanotto toimii 2.3.2020 alkaen tiistaina klo 8.00-15.00 ja keskiviikkona klo 8.00-14.00. Laboratorio toimii aiemman mukaisesti (= käynnit keskiviikkoisin).
Hoitajien vastaanotot toimivat ajanvarauksella, puh. 015 788 4431.

 

Naarajärven hoitajavastaanotto

HOITAJAVASTAANOTTO JA LABORATORIO PERUTTU TOISTAISEKSI 27.3. alkaen
Seunalantie 10 B, puh. 015 788 4256. (3. helmikuuta 2020 alkaen puhelut ohjautuvat pääterveysaseman takaisinsoittojärjestelmään).

Hoitajavastaanotto toimii 16.3.2020 alkaen keskiviikkona klo 8.00-14.00 ja perjantaina klo 8.00-13.00. Laboratorio toimii aiemman mukaisesti.
Hoitajien vastaanotot toimivat ajanvarauksella, puh. 015 788 4431.

 

Virtasalmen hoitajavastaanotto

HOITAJAVASTAANOTTO JA LABORATORIO PERUTTU TOISTAISEKSI 27.3. alkaen
Sepäntie 26 A, puh. 015 788 4261. (3. helmikuuta 2020 alkaen puhelut ohjautuvat pääterveysaseman takaisinsoittojärjestelmään).

Hoitajavastaanotto toimii maanantaina ja torstaina, klo 8.00–15.00. Laboratorio toimii aiemman mukaisesti (=käynnit torstaisin).
Hoitajien vastaanotot toimivat ajanvarauksella, puh. 015 788 4431.

 

Lääkettä määräävän sairaanhoitajan (lämä) vastaanotto
Perusturvassa toimii lääkettä määräävän sairaanhoitajan vastaanotto. Lämä-hoitajan vastaanotolla saat apua äkillisiin terveysongelmiin sekä pitkäaikaissairauksien hoitoon. Lämä-hoitajalla on oikeus määrätä reseptilääkkeitä apteekista tietyin rajauksin. Ajanvaraus terveyskeskuksen tiimien tai hoitajavastaanottojen kautta.

Pitkäaikaissairaiden hoitajavastaanotto Sinulle, jolla on jokin todettu pitkäaikaissairaus kuten diabetes, verenpainetauti, sydän- ja verisuonisairaus, allergia, astma, aivoverenkiertohäiriö tai muu pitkäaikainen sairaus, joka vaatii säännöllistä seurantaa. Määräaikaistarkastus yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Tietoa oman pitkäaikaissairauden hoidosta saat omasta tiimistäsi tai hoitajavastaanotoilta. Ota tämä lomake täytettynä mukaan, kun tulet pitkäaikaissairauden vuoksi vastaanotolle.

Työttömien terveystarkastukset
Terveydenhoitaja Marjatta Väisänen
puh. 0400 855 759

Omahoitolomake  (=linkki omahoitolomakkeeseen).