Palaute
x

Anna palautetta

Anna meille palautetta

* Pakollinen kenttä
Valikko

Tule REKRY IN 2019 -messuille ja löydä ura Pieksämäeltä

Nyt kaikki asiasta kiinnostuneet, tervetuloa Pieksämäen Veturitorille REKRY IN 2019 -työ- ja koulutusmessuille torstaina 31.1. klo 12 alkaen!

Paikalla tapaat yli 40 tahon esittelijät ja pääset tutustumaan heidän tarjontaansa. Paikan päällä voit keskustella yritysten toiminnasta, avoimista työpaikoista ja kesätyöpaikoista. Koulutusorganisaatioiden osastoilla on tarjolla maistiaisia, esittelyjä ja työnäytöksiä, joissa esittelyssä on eri alojen koulutusten sisältöä. Tarjontaa on sekä nuorille että aikuisille asiasta kiinnostuneille ikään ja elämäntilanteeseen katsomatta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Pääesiintyjänä on tänä vuonna tubettaja ja vloggaaja MIKIROTTA. Hän kertoo lavalla klo 14 alkaen omasta urapolustaan. MIKIROTAN Meet & greet jatkuu klo 16 saakka nuorisotoimen osastolla.

Tätä ennen lavalla käydään klo 12.30-13 mielenkiintoinen paneelikeskustelu työskentelystä kehitysvammapuolella. Paneelin tavoitteena on saada kehitysvamma-alalle työvoimaa ja osallistujat tietoiseksi, kuinka alalle voi työllistyä, missä toimipisteet sijaitsevat, millaista työskentely kehitysvamma-alalla on ja kuinka saada koulutus alalle. Panelistit ovat
Työnantajat
Vaalijala: Päivi Salovaara, henkilöstöpäällikkö
Savas: Saila Rummukainen
Vaalijala: työntekijä
Pieksämäen kaupunki / nuorisotoimi / kesätyöpaikat: Pia Niilo-Rämä
TE-toimisto: Tarja Komulainen
Koulutuksenjärjestäjät
Seurakuntaopisto: Eija Liukkonen
Esedu: Minna Niemi
Diak: Maija-Leena Nyyssönen

Tapahtumapaikka Veturitori, Tallikankaankatu 3, Pieksämäki