Yrityspörssi

Uusia yrittäjiä tarvitaan

Suomessa omistajanvaihdostilanteessa on vuosittain satoja yrityksiä yrittäjien jäädessä eläkkeelle. Näille yrityksille olisi hyvä löytää jatkaja. Toimivan yrityksen jatkaminen on sujuvampaa ja riskittömämpää kuin uuden perustaminen; näin jatkaja pääsee heti kehittämään toimintaa. Yritysostot ovat yksi tapa yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Yrityspörssi – kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle

Yrityspörssi on palvelu, josta löytyvät niin ostajat, myyjät kuin asiantuntijatkin. Palvelu toimii osoitteessa www.yritysporssi.fi
Yrityspörssiin jätetty ilmoitus näkyy valtakunnallisesti.

Helppokäyttöinen palvelu

Yrityspörssi on helppokäyttöinen. Maksullisen osto- tai myynti-ilmoituksen voi jättää kuka tahansa ja milloin vain. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä palveluun omia ilmoituksia ja muokata niitä helposti. Ilmoituksen voi jättää myös nimettömänä ja kaikki yhteydenotot välitetään haluttuun sähköpostiin.

Suomen Yrittäjien (SY) jäsenien 2020 jäsenetu on 30 euroa (alv 0) / alekoodi ”SY2020”, jota voivat hyödyntää kaikki Suomen Yrittäjien jäsenet uusien ilmoitusten jättämisessä Yrityspörssiin. Alekoodia voivat käyttää yrittäjät itse omilla tunnuksillaan.

Lisätietoja:

Mirja Hytönen / Etelä-Savon Yrittäjät
Puh. 0500 651 312
mirja.hytonen@yrittajat.fi

Ritva Tissari-Ylönen
Puh. 044 588 2215
ritva.tissari-ylonen@pieksamaki.fi

Sivuston käytön tekninen apu:

Meri Varkoi-Anhava
Puh. 050 434 9303
meri.varkoi@yritysporssi.fi