Kehittämispalvelut ELY-keskus

Yrityksellesi hyvät eväät eteenpäin

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja. Niiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Kokonaisvaltaista kehittämistä

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Uudessa palveluprosessissa autamme sinua löytämään liiketoimintasi tärkeät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita. Kaikki yhdestä paikasta, samassa prosessissa ja nopeasti.

Katso lisää

Näin kehittämisprosessi etenee

  1. Kartoitus. Täytä yrityksen kehittämiskartoitus -kysely verkossa ja lähetä se omaan ELY-keskukseesi. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden palveluiden pariin. Kartoitus antaa sekä yritykselle että ELY-keskuksen asiantuntijoille hyvän kuvan lähtötilanteesta ja yrityksen ensisijaisista tarpeista. Kartoitus toimii keskustelun pohjana yrityksen ja asiantuntijan tapaamisessa, jossa yritykselle haetaan oikea kehittämispolku ja palvelut. Kartoitukseen pääset tästä

  2. Analyysi-palvelu Perusteellinen, asiantuntijan kanssa tehtävä yrityksen nykytila-analyysi selkiyttää kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta ja tarpeista. Analyysi-palvelusta saat konkreettisen kehittämissuunnitelman ja toimenpide-ehdotukset.

  3. Ohjaus tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin: konsultointipalveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin. Palveluiden sisältö ja kesto mitoitetaan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Lisätietoja