Yrittäjyyden Kolmas Aalto

Hankkeessa järjestetään yrittäjyysvalmennuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille, yrittäjyytensä alkumetreillä oleville tai valmiin yrityksen jatkamisesta kiinnostuneille.

Kohderyhmänä ovat erityisesti henkilöt, joille yrittäjyys, kevytyrittäjyys, laskutuspalveluiden kautta osa-aikaisesti työllistyminen tai muut yrittäjyyden muodot ovat mahdollisia työllistymisen keinoja. Lisäksi kohderyhmään kuuluvat yrittäjyydestä kiinnostuneet oppilaitosten opiskelijat sekä kasvuun ja kansainvälisille markkinoille suuntaavat alkuvaiheen startupit.

Tule mukaan valmennuksiin ja ota askel yrittäjyyteen! Hanke järjestää myös yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia, joihin alueen yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kaikki valmennukset ja tapahtumat ovat maksuttomia.

Valmennukset 2023:

Syty yrittäjäksi -valmennus 11.1.- 15.2.2023 (verkkovalmennus, päivätoteutus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/sytyyrittajaksi-kevat2023/
Syty yrittäjäksi on tarkoitettu sinulle, joka mietit oman yrityksen perustamista tai olet oman yrittäjyytesi alkumetreillä.

Kevytyrittäjyysvalmennus 9.2. ja 16.2.2023 (2 illan verkkovalmennus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/ota-askel-kevytyrittajyyteen-kevat2023/
Kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille valmennus, jossa perehdytään kevytyrittäjyyden ja laskutuspalveluiden merkitykseen ja eroihin sekä käydään läpi eri yritysmuotoja.

Venture Hub 18.4.-16.5.2023 (verkkovalmennus, päivätoteutus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/venture-hub-kevat2023/
Venture Hub -valmennuksessa tutustut LEAN-menetelmiin, saat sparrausta uusiin ideoihin, sekä kontakteja potentiaalisiin tiimiläisiin ja yritysverkostoihin. Voit osallistua valmennukseen idealla tai ilman ideaa!

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Johanna Koponen, johanna.koponen@xamk.fi
Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hanke
Xentre – yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikkö