Yrittäjyyden Kolmas Aalto

Hankkeessa järjestetään yrittäjyysvalmennuksia yrittäjyydestä kiinnostuneille, yrittäjyytensä alkumetreillä oleville tai valmiin yrityksen jatkamisesta kiinnostuneille.

Kohderyhmänä ovat erityisesti henkilöt, joille yrittäjyys, kevytyrittäjyys, laskutuspalveluiden kautta osa-aikaisesti työllistyminen tai muut yrittäjyyden muodot ovat mahdollisia työllistymisen keinoja. Lisäksi kohderyhmään kuuluvat yrittäjyydestä kiinnostuneet oppilaitosten opiskelijat sekä kasvuun ja kansainvälisille markkinoille suuntaavat alkuvaiheen startupit.

Tule mukaan valmennuksiin ja ota askel yrittäjyyteen! Hanke järjestää myös yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia, joihin alueen yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kaikki valmennukset ja tapahtumat ovat maksuttomia.

Valmennukset 2022:

Kevytyrittäjyysvalmennus 9.6. ja 16.6.2022 (2 illan verkkovalmennus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/ota-askel-kevytyrittajyyteen-kesa2022/

Syty yrittäjäksi -yrittäjyysvalmennus 1.9.- 13.10.2022 (verkkovalmennus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/sytyyrittajaksi-pieksamaki-syksy2022/

VENTURE HUB 22.9.-20.10.2022 (päivätoteutus, verkkovalmennus) https://www.xamk.fi/tapahtumat/venture-hub-2/

VENTURE HUB 26.10.-23.11.2022 (in english) https://www.xamk.fi/en/events/venture-hub-in-english/

VENTURE HUB -verkkovalmennuksessa tutustut LEAN-menetelmiin, saat sparrausta uusiin ideoihin, sekä kontakteja potentiaalisiin tiimiläisiin ja yritysverkostoihin. Venture Hub training will provide you with Lean Startup methodology, coaching and network creation with potential team members and business advisors.

LIIKEIDEAKILPAILU 2022 on käynnissä, jätä ideasi 9.10.2022 mennessä! Lisätiedot: www.xamk.fi/liikeideakilpailu

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi!

Johanna Koponen, johanna.koponen@xamk.fi
Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hanke
Xentre – yrittäjyyden ja innovaatioiden tutkimus- ja koulutusyksikkö