Tietoa sivustosta

Pieksämäen kaupungin Internet-sivuilla www.pieksamaki.fi on tietoa ja palveluita kuntalaisille ja matkailijoille.

Pieksämäen kaupungilla ja sen yksiköillä on tekijänoikeus kaikkeen sivuille tehtyyn ja tuotettuun materiaaliin (teksti, asiasisältö ja kuvat). Sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Jos tästä pääsäännöstä on jossain kokonaisuudessa poikettu, siitä on erikseen mainittu kyseisellä kaupungin sivulla.

Sivuston rakenne
Sivusto on jaettu kahdeksaan kategoriaan, jotka ovat asukkaat ja ympäristö, varhaiskasvatus ja opetus, työntekijät ja yritykset, terveys ja hyvinvointi, tapahtuma ja vapaa-aika, osallistu ja vaikuta, päätöksenteko ja kaupunki ja yhteystiedot. Etusivulle on koottu asukkaille ja vierailijoille tärkeitä asioita ja ajankohtaista-tiedotteet. Päätöksenteko sisältää tietoja kaupungin valtuustosta, hallituksesta ja lautakunnista, mm. esityslistat ja pöytäkirjat. Yhteystiedot sisältävät kaupungin henkilökunnan puhelinluettelon ja yhteystiedot.

Linkitys
Pieksämäen kaupungin kotisivuille saa tehdä linkkejä, jos noudatetaan tekijänoikeuksia ja hyvää tapaa.
Lisätietoja tietosuojasta.

Tekniset suositukset
Sivustot näkyvät parhaiten uusimmilla selainversioilla, kuten Internet Explorer, Firefox ja Google Chrome. Joidenkin tiedostojen katsomiseen tarvitaan erityisiä ohjelmia (esim. pdf-tiedostojen Acrobat Reader).
Sivuston saavutettavuusseloste

Web-kamerat

Kaupungin sivuilta löytyy muutama web-kamera. Kamerat eivät ole tallentavia, eikä niissä ole äänentoistoa tai nauhoitusta käytössä. Kamerat ovat suunnattu siten, ettei niistä voida tunnistaa henkilöitä.
Lisätietoa web-kameroita koskevista lainsäädännöistä.

Rekisteriseloste
Lisätietoja tietosuojasta