Tapahtumajärjestäjälle

Pieksämäki tarjoaa upean ympäristön tapahtumien järjestämiseen. Kaupungin keskustasta lähtevät luontopolut ja talvisin ladut tarjoavat upeita ulkoilumahdollisuuksia luonnonhelmassa. Kalastus, ratsastus, golf, uinti ja erilaisten harrastetilojen tarjoamat mahdollisuudet ovat käytössä räätälöidysti myös ryhmille. Monipuolinen VedenjakajaReitistö koostuu eri mittaisista reiteistä, joista löytyy jokaiselle sopiva.

Kulttuuria ja viihdettä ympäri vuoden

Kulttuurikeskus Poleeni on kaupungin sydän ja kävijöiden yhteinen olohuone. Poleenissa voit järjestää erilaisia tapahtumia, tutustua vaihtuviin näyttelyihin, nauttia konserteista ja teatteriesityksistä. Kesäteatteritoiminta on vilkasta, ja esityksiä järjestetään eri puolilla Pieksämäkeä. Kylät tuovat oman kiinnostavan lisänsä tapahtumien kirjoon. Tapahtuma-areena Veturitori tarjoaa upean ympärivuotisen tapahtumapaikan urheilutapahtumille, kulttuurille, tansseille ja messuille.

Tunnettuja tapahtumia ympäri vuoden

Pieksämäen tunnetuin tapahtuma on Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuma, joka on saanut rinnalleen teemaan ja aikakauteen sopivat Savo Vintage erikoismessut. Kaupungin keskustassa järjestettävän koko perheen harrasteajoneuvotapahtuman lisäksi Motopark ja Paltasen autourheilukeskus täyttyvät kesäisin kiihdytyskisoista ja jokamiesluokan autotapahtumista. Vuodesta 2019 on järjestetty Veturitorilla Pieksäjäiset, jossa joukkueet ottavat mittaa toisistaan toiminnallisissa harjoitteissa eli crossfitissä. Häkkilän tilalla Pieksämäen pehtoori isännöi antiikkitapahtumaa Antiikkia ja Löytöjä ja Pieksämäen Dekkarit festivaalia kesän kauneimpaan aikaan.

Tule järjestämään unohtumattomia tapahtumia Pieksämäelle – täällä on aina jotain tekemistä ja nähtävää ympäri vuoden!