Sijoittumispalvelut

SIJOITA YRITYKSESI PIEKSÄMÄELLE

Tarjoamme yrityksellesi tarpeitanne vastaavan, räätälöidyn kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jossa on huomioitu sijoittumiseen kaikki olennainen toimitiloista yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kartoittamiseen. Tarvittaessa edistämme henkilöstön asumiseen, vapaa-aikaan, päivähoitoon ja kouluihin liittyvissä selvityksissä.

On yrityksenne minkä kokoinen tahansa, on palvelupaketistamme varmasti hyötyä. Tarjoamme yrityksellenne henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kartoituksesta ja käytännön asioiden sujumisesta. Palvelu on ilmaista eikä sido yritystänne.

KOKONAISPALVELUPAKETTI SISÄLTÄÄ

Vapaiden toimitilojen ja yritystonttien kartoitus
Alihankinta- ja yhteistyöverkostojen kartoittaminen ja kokoaminen
Rahoitusmahdollisuuksien kartoitus, investoinnit ja kehittäminen
Henkilökunnan rekrytoinnin ja koulutuksen kartoitus ja yhteistyö
Liiketoiminnan kasvu- ja kehityspalvelut

5 SYYTÄ SIJOITTUA PIEKSÄMÄELLE

Selkeästi edullisemmat kustannukset
Työvoiman pysyvyys huippuluokkaa
Koko maan korkeimmat Ely-keskuksen myöntämät investointituet, jopa 35 %
100 kilometrin säteellä 500 000 asukasta
Kannustava yritysympäristö

EDULLISEMMAT TOIMITILAT JA TONTIT

Toimitilojen vuokrat sekä tonttien hintataso ovat Pieksämäellä huomattavasti edullisemmat kuin pääkaupunkiseudulla. Toimitilojen vuokrat ovat keskimäärin 50-70 % halvemmat kuin pääkaupunkiseudulla. Kaupungilla on tarjolla erilaisia kiinteistöjä ja tontteja vuokrattavaksi kilpailukykyiseen hintaan. Kysy tarkemmin lisää.

SUJUVAT YHTEYDET JA SIJAINTI

Pieksämäki sijaitsee ihanteellisesti maanteiden ja rautateiden risteyksessä. Täältä on erinomaiset logistiset yhteydet joka puolelle Suomea. Sujuva liikkuminen, kaupunkiseutujen läheisyys ja nopeat yhteydet sekä alueen oma vahva palvelutarjonta ja yritysverkostot luovat tehokkuutta ja kustannusetua Pieksämäellä toimiville yrityksille. Asiakkaat ovat lähellä; 100 kilometrin säteellä tavoitat 500 000 ihmistä.

SITOUTUNUT JA OSAAVA HENKILÖSTÖ

Kustannusetua yrityksille tuo sitoutuneen ja ammattitaitoisen työvoiman hyvä saatavuus. Pieksämäen kaupunki tekee hyvää yhteistyötä alueen koulutusorganisaatioiden kanssa. Pieksämäellä toimii Diakonia ammattikorkeakoulu, Seurakuntaopisto, Ammattiopisto Spesia ja ammatillinen oppilaitos Esedu. Vuosittain yli 2 000 opiskelijaa suorittaa korkeakoulu- tai ammatillisia opintoja Pieksämäellä.

Päivittäinen työssäkäyntialue on laaja, mikä takaa osaavan työvoiman saatavuuden. Pieksämäen toimivat yritykset ovat antaneet erityisen suuren painoarvon työvoiman sitoutuneisuudelle ja pysyvyydelle.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Markus Vesterinen
Elinkeinojohtaja
Puh. 044 799 5577
markus.vesterinen@pieksamaki.fi

 

Tilaa yrityspalveluiden uutiskirje tästä