Touhua ja tapahtumia

Tästä pääset Pieksämäen matkailun sivuillevisit_logo_2016

Pieksämäki tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta sitä kaipaavalle. Luontopolut ja talvisin ladut lähtevät aivan kaupungin keskustasta. Kalastus, ratsastus, golf, uinti ja erilaisten harrastetilojen tarjoamat mahdollisuudet ovat käytössä räätälöidysti myös ryhmille. Monipuolinen VedenjakajaReitistö koostuu eri mittaisista reiteistä, joista löytyy jokaiselle sopiva.

Kun kulttuurihammasta kolottaa, vieraile Kulttuurikeskus Poleenissa, joka on kaupungin sydän ja kävijöitten yhteinen olohuone. Poleenissa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin, käydä konserteissa ja nauttia teatteriesityksistä. Kesäteatteritoiminta on vilkasta ja esityksiä pitkin kesää eri puolilla Pieksämäkeä. Kylät tuovat oman kiinnostavan lisänsä tapahtumien kirjoon.

Big Wheels -harrasteajoneuvotapahtuma on Pieksämäen tunnetuin tapahtuma, joka on saanut rinnalleen teemaan ja aikakauteen sopivat Savo Vintage erikoismessut. Kaupungin keskustassa järjestettävän koko perheen harrasteajoneuvotapahtuman lisäksi Motopark ja Paltasen autourheilukeskus täyttyvät kesäisin kiihdytyskisoista ja jokamiesluokan autotapahtumista. Voit tilata ryhmällesi myös oman moottoriurheilutilaisuuden vierailunne tai tapahtumanne kohokohdaksi. Ja kruunata se vaikkapa ilotulituksella!

Lue lisää visitpieksamaki.fi – sivuilta: Liikuntapalvelut  Kalastus – Ohjelmapalvelut

Veturitori