Aloittava yritys

Oletko suunnittelemassa yrityksen perustamista?

Varaa aika tapaamiseen yritysneuvojiemme kanssa. Saat henkilökohtaista neuvontaa yritystoiminnan aloittamiseen. Neuvontapalvelumme on maksutonta ja luottamuksellista.

Saat mahdollisuuden maksuttomaan tapaamiseen, jossa voit testauttaa liikeideaasi, apua liiketoimintasuunnitelman hiomiseen, suosituksia ja ohjeita rahoituksen ja mahdollisten tukien järjestämiseen.

Tilaa yrityspalveluiden uutiskirje tästä

Alkavan yrittäjän apuna:

Yritystulkista löytyy yrittämisen perustieto. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit omatoimisesti kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uuden yrityksen. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin omatoimiseen hoitamiseen.

Suomi.fi palvelut koostuvat puhelinpalvelusta, nettisivuista ja alueellisten yritysneuvojien palveluista.
Suomi.fi -puhelinpalvelu palvelee numerossa 0295 020 500 ma-pe klo 9.00-16.15.
Suomi.fi -sivustolta
löydät palvelut yhdestä paikasta. Tietoa, palveluja ja työkaluja yrityksille ja yrityksen perustajille. Voit myös kirjautua Oma Yritys-Suomeen pankkitunnuksillasi ja pääset laatimaan omia asiakirjojasi suojatussa ympäristössä.

Suomi.fi