Koti Pieksämäellä

Tervetuloa Pieksämäelle

Pieksämäki on elinvoimainen ja viihtyisä noin 18 000 asukkaan kaupunki, jossa arki sujuu. Täällä kaupunkimainen asuminen yhdistyy luonnonrauhaan ja puhtaisiin vesistöihin. On tilaa elää ja asua. Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet takaavat sen, että Pieksämäki on lähellä.

Olisiko Sinunkin kotisi Pieksämäellä? Pieksämäki tarjoaa monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut sekä hyvät koulutus- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Hyvien palveluiden lisäksi Pieksämäellä on luontoa ja rauhaa sekä turvallinen ympäristö, jossa on tilaa hengittää ja hengähtää.

Pieksämäeltä löytyy asumiseen vaihtoehtoja modernista kaupunkiasumisesta aina maaseudun idylliin. Asuntojen hinnat ovat Suomen edullisimpia ja tontit ovat isoja ja edullisia sekä keskustan läheisyydessä että maaseudun vireissä ja yhteisöllisissä kylissä.

Terveys- ja sosiaaliala, teollisuus, koulutus ja palvelut tarjoavat tekijöille lukuisia uravaihtoehtoja. Pieksämäelle eri alojen yrityksiä vetää myönteinen yritysilmapiiri, toimiva yhteistyö kaupungin kanssa sekä kattavat yritysneuvontapalvelut.

Tervetuloa Pieksämäelle

Ei mikä tahansa mäki -asumisesite

Edullista asumista Pieksämäellä Löydä Pieksämäki Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot  Tontit Vuokrattavat asunnot