Tontit

Pieksämäen kaupungilla on tarjolla vapaita omakotitontteja eri puolilla kaupunkia

Tontteja löytyy kantakaupungista, Naarajärveltä, Jäppilän, Nenonpellon ja Virtasalmen taajamista sekä haja-asutusalueilta eri puolilta kaupunkia.

Omarantaisia asuinpientalotontteja tarjolla Vangasjärven kaupunginosassa. Lisäksi alueella on vapaana tontteja järvinäköalalla. Metosniemen alueella on laskettu tontinvuokria kortteleissa 531 ja 532, vapailta tonteilta avautuu vesistönäkymät Naarajärvelle.

https://www.pieksamaki.fi/asukkaat-ja-ymparisto/rakentaminen-ja-tontit/vangasjarven-rantatontit/

Keskustaajaman alueelta luovutettavilla tonteilla on vesi- ja viemäriliittymät valmiina. Haja-alueen rakennuspaikat sijoittuvat pääosin vesijohtolinjojen läheisyyteen. Liittymismaksuista vastaa tontin ostaja/vuokraaja. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata, omarantaisia rakennuspaikkoja luovutetaan kuitenkin vain myymällä. Uusien asuinalueiden ja rantatonttien luovutusperiaatteista päätetään aina erikseen.

Linkin yleiskartoissa toisessa on esitetty vapaat omakotitontit keskustaajaman alueella eli kantakaupungin ja Naarajärven alueella. Toisessa kartassa on esitetty vapaat omakotitontit Jäppilän, Nenonpellon ja Virtasalmen taajamissa sekä omakotitontit ja rantatontit haja-asutusalueilla.

Vapaat omakotitontit kantakaupungin ja Naarajärven alueella
Vapaat tontit kylätaajamissa

Tarkempia tietoja Pieksämäen kaupungin teknisen toimen maankäytöstä.

Koti Pieksämäellä Edullista asumista Pieksämäellä Harrasta ja viihdy Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot Vuokrattavat asunnot