YhES – Yhdistykset Etelä-Savossa

Oletko mukana jonkin Pieksämäellä toimivan yhdistyksen toiminnassa? YhES on ilmainen alusta, johon yhdistykset voivat viedä tietoa toiminnastaan niin, että muidenkin on se mahdollista löytää!

Liitä yhdistyksesi mukaan

Katso https://yhes.esavo.fi -sivustolta, löytyvätkö sivustolta jo teidän yhdistyksenne tiedot. Jos ei, vinkkaa sivustosta yhdistyksen vastuuhenkilöille ja ehdota, että tulisitte mukaan! Huom. Jos yhdistyksenne on ollut mukana Yssi.fi-sivustolla, tiedot löytyvät myös yhes.esavo.fi:stä ja niitä pääsee päivittämään Yssin tunnuksilla.


Jos olet mukana yhdistyksessä – tuo toimintanne, ryhmänne, vapaaehtoistoiminnan mahdollisuutenne sekä tapahtumanne mukaan alustalle! https://yhes.esavo.fi/liity

Jos etsit tietoa yhdistysten toiminnasta, kurkista alustalta mitä omasta tai naapurikunnastasi jo löytyy – mene sivulle https://yhes.esavo.fi ja valitse sopiva kunta.

Jos sinulla on tarjolla vuokrattavaa tai varattavaa tilaa yhdistysten tai kuntalaisten käyttöön, lisää tietonne sivulle: https://yhes.esavo.fi/toimitilat/


Lisätietoja Pieksämäen


Tutustu sivustoon ja tule mukaan!