Toimitilat ja kiinteistöt yrityksille

Sopivien toimi- tai liiketilojen löytäminen on yksi tärkeimmistä asioista yritystä perustettaessa, toiminnan laajentuessa tai muuttuessa. Vaihtoehtona voi olla myös uuden toimitilan rakentaminen. Mikäli Pieksämäen toimitiloista ei löydy toimintaanne sopivia tiloja, neuvottelemme mielellämme erillisratkaisuista yrityksenne tarpeisiin.

TilaNetti on Keski-Savon vapaiden liike-, toimisto- ja tuotantotilojen sekä yritystonttien avoin markkinapaikka. Sivustolta löydät kaupunkien ja kuntien tilojen lisäksi myös yksityisten tahojen vapaat tilat ja tontit. TilaNetti on maksuton markkinointitila yrityksille ja yksityishenkilöille, joilla on tarjota yritystiloja tai tontteja. Kiinteistön omistaja, kysy lisää ja pyydä tunnukset palveluun.

www.tilanetti.fi

Karttapalvelustamme löydät ajantasaisen asemakaavan sekä muuta kartta-aineistoa.

Pieksämäen Veturitallit on ainutlaatuinen vapaa-ajan ja viihtymisen keskus Pieksämäen kaupungin ydinkeskustassa. Matkaa Veturitalleilta kauppatorille ja rautatieasemalle on vain 150 metriä. Veturitallien yritystoimintaan tarkoitetut tilat on pääosin vuokrattu.

Veturitallien kokonaisuuteen kuuluu tapahtumatila Veturitori, jossa voi järjestää messuja, konsertteja, seminaareja, juhla- ja liikuntatapahtumia sekä muita erilaisia tilaisuuksia. Veturitorin tapahtumatilavuokrausta hoitaa Kulttuurikeskus Poleeni.
Veturitori facebookissa

Veturitallien yhteydessä sijaitsee Osuuskauppa Suur-Savon Prisma sekä pysäköintialueet.