Omistajanvaihdos

Oletko myymässä tai ostamassa yritystä tai jatkamassa uutena yrittäjänä liiketoimintaa? Onko liiketoimintasi kokonaan loppumassa?

Käytössäsi on asiantuntijapalveluita yrityksen muutostilanteisiin, esimerkiksi omistajanvaihdoksiin, yrittäjäpolvenvaihdoksiin, yrityksen lopettamiseen ja jopa konkurssitilanteisiin.
Eri yritysmuotojen kohdalla pätevät erilaiset säännöt, kun liiketoimintaa ollaan lopettamassa. Patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta löytyvät eri tilanteisiin pätevät ohjeet ja lomakkeet.

ROIHU -hanke edistää uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta.

Olemme mukana maakunnallisessa ROIHU -hankkeessa, joka tarjoaa apua myös omistajanvaihdoskysymyksissä. Tarjolla on aiheeseen liittyviä palveluita ja koulutuksia Pieksämäellä. Voit ottaa yhteyttä Roihun aluepäällikkö Tapu Holttiseen. Yhdessä voitte keskustella luottamuksellisesti yrityksen omistajanvaihdoksiin liittyvistä kysymyksistä. Tapu toimii Pieksämäellä osoitteessa Kauppakatu 1, Latomo 3. kerros. Yhteydenotto ei velvoita sitoutumaan toimenpiteisiin, vaan keskustelun myötä päätetään, miten omistajanvaihdostilanteessa on parasta edetä.

Ota yrityksesi muutostilanne haltuun ja ole ajoissa liikkeellä.