Harrasta ja viihdy

Pieksämäki – kulttuuria, liikuntaa ja tapahtumia

Kulttuurikeskus Poleeni Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa on pieksämäkeläisten yhteinen olohuone. Poleenissa  sijaitsee kirjaston lisäksi näyttely- sekä esiintymistiloja sekä Musiikkiopisto ja Seutuopisto. Kahvit tai lounaan nautit viehättävässä Kahvila-Ravintola Millaanossa ja päivän lehdet voit lukea aulan lehtilukutilassa.

Hiekanpään liikuntakeskittymässä on jää- ja uimahallin lisäksi liikuntahalli, keinonurmikenttä, puistoluistelurata, hienohiekkaiset beach volley -kentät ja uimaranta. Talvisin alueelta pääsee hiihtoladuille, joita Pieksämäeltä löytyy yhteensä 140 kilometriä. Osa laduista on valaistuja.

Myös urheilukenttä, muut eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntapaikat ja VedenjakajaReitistö houkuttelevat liikkumaan ja ulkoilemaan. Lähiliikuntapaikat antavat koululaisille ja päiväkotilapsille liikunnan kipinää. Niissä voivat liikkua myös varttuneemmat.

SportPieksämäen sivuilla voi tutustua liikuntapalveluihin ja niihin liittyviin ajankohtaisiin uutisiin.

Pieksämäki on myös tapahtumakaupunki. Tapahtumat löydät kaupungin kotisivuilta Tapahtumakalenterista, jonne voi ilmoittaa myös omat tapahtumasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koti Pieksämäellä Edullista asumista Pieksämäellä Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot  Tontit Vuokrattavat asunnot