Harrasta ja viihdy

Pieksämäki tarjoaa kiinnostavaa tekemistä liikunnasta kulttuuriin

Kulttuurikeskus Poleeni Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa on pieksämäkeläisten yhteinen olohuone. Kulttuurikeskus Poleenissa  sijaitsee kirjaston lisäksi näyttely- sekä esiintymistiloja. Musiikkiopisto ja Seutuopisto löytyvät saman katon alta. Voit nauttia kahvit Poleenin kahvilassa ja lukea päivän lehdet aulan lehtilukutilassa.

Hiekanpään liikuntakeskittymä koostuu jää- ja uimahallin lisäksi keinonurmikentästä, frisbee- ja puistoluisteluradasta, hienohiekkaisista beach volley -kentistä ja uimarannasta. Talvisin alueelta pääsee laduille, joita Pieksämäen keskustan ympäristöstä löytyy 110 kilometrin verran. Osa laduista on valaistuja. Myös urheilukenttä, muut eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntapaikat ja uusi VedenjakajaReitistö houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan ulkoiluista. SportPieksämäen sivuilla voi tutustua liikuntapalveluihin.

Lähiliikuntapaikat antavat koululaisille ja päiväkotilapsille liikunnan kipinää. Ja niissä voivat liikkua myös varttuneemmatkin. Jos liikkumisen aloittaminen kangertelee tai liikunta ei ole aikaisemmin ollut osa elämää, auttaa kaupungin liikuntaneuvonta alkuun.

Ei mikä tahansa mäki -asumisesite  Frami – Kulttuurikeskus Poleenin kevät 2021

Koti Pieksämäellä Edullista asumista Pieksämäellä Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot  Tontit Vuokrattavat asunnot