Harrasta ja viihdy

Pieksämäki tarjoaa kiinnostavaa tekemistä kulttuurista liikuntaan, tapahtumia unohtamatta

Kulttuurikeskus Poleeni Pieksäjärven kauniissa rantamaisemassa on pieksämäkeläisten yhteinen olohuone. Kulttuurikeskus Poleenissa  sijaitsee kirjaston lisäksi näyttely- sekä esiintymistiloja. Musiikkiopisto ja Seutuopisto löytyvät saman katon alta. Voit nauttia kahvit tai lounaan viehättävässä Kahvila-Ravintola Millaanossa ja lukea päivän lehdet aulan lehtilukutilassa.

Hiekanpään liikuntakeskittymä koostuu jää- ja uimahallin lisäksi liikuntahallista, keinonurmikentästä, puistoluisteluradasta, hienohiekkaisista beach volley -kentistä ja uimarannasta. Talvisin alueelta pääsee laduille, joita Pieksämäen alueelta löytyy reilun 140 kilometrin verran. Osa laduista on valaistuja.

Myös urheilukenttä, muut eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntapaikat ja VedenjakajaReitistö houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan ulkoilusta. Lähiliikuntapaikat antavat koululaisille ja päiväkotilapsille liikunnan kipinää. Niissä voivat liikkua myös varttuneemmatkin. Jos liikkumisen aloittaminen kangertelee tai liikunta ei ole aikaisemmin ollut osa elämää, auttaa kaupungin liikuntaneuvonta alkuun.

SportPieksämäen sivuilla voi tutustua liikuntapalveluihin ja niihin liittyviin ajankohtaisiin uutisiin.

Pieksämäki on myös tapahtumien kaupunki. Ajankohtaiset tapahtumat löydät kaupungin kotisivuilta Tapahtumakalenterista, jonne voi ilmoittaa omiakin tapahtumiasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koti Pieksämäellä Edullista asumista Pieksämäellä Omakotitalot Rivi- ja kerrostalot  Tontit Vuokrattavat asunnot