Lempeästi leväten -joogaviikonloppu Jäppilässä 7.-9.6.2024

Tapahtuman kotisivut

Kaipaatko kepeää ja levollisen lempeää kesään herättelyä? Jäppilän Heinäselän pihapiirissä järjestettävän Lempeästi leväten -joogaviikonlopun aikana voit nauttia rauhallisesta ja palauttavasta joogasta, jonka aikana voit jättää kiireet taakse.

Jo toista kertaa Heinäselkä kutsuu irrottautumaan kiireistä ja nauttimaan alkukesän vihreästä luonnosta sekä tunnelmallisen vanhan talon tuvasta ja pihapiiristä. Ohjelmassa on seitsemän tuntia joogaa, jota harjoitamme tilanteen mukaan sisällä tai ulkona.

Viikonlopun aikana majoitut kahden tai neljän hengen huoneissa pienessä intiimissä porukassa. Ruokailut rytmittävät viikonloppua, ja Heinäselän emäntä laatii laadukkaat ja herkulliset kasvispainotteiset ruuat joogan lomaan.

Mikset aloittaisi kesää harjoittaen joogaa keskellä maaseudun rauhaa?
Heinäselkä tunnetaan Jäppilässä pitkän linjan pitopalvelutoiminnasta ja uudesta Karu-tapahtumatilasta, jossa tulevanakin kesänä tapahtuu. Mukaan mahtuu korkeintaan kymmenen joogaajaa, joten varaa kesänaloituksesi jo nyt!

Edellisen retriitin palautetta: ”Joogaohjaaja oli erinomainen ja osasi selittää, mitä tehtiin ja mitä vaikutuksia sillä oli. Ruuat olivat todella maukkaita ja paikka ihanan rauhoittava.”

Täysihoito (ruokailut ja majoitus) ja joogaohjelma maksaa 250 euroa. Mukaan tarvitset omat lakanat, pyyhkeen, jooga-alustan sekä joogaan ja liikuntaan (mahdollisesti myös uintiin) tarvittavan vaatetuksen. Ohjelma sopii kaikentasoisille joogaajille, aiempaa kokemusta et tarvitse.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Järjestäjä: Eeva Suhonen, eevasu@gmail.com
Joogaohjaaja: Rita Hänninen, rita@yogawithritapauliina.com, yogawithritapauliina.com

Lipun hinta 250 euroa

Lipunmyynti lisätiedot: eevasu@gmail.com Järjestäjä lähettää laskun