Konsertti: Oneviolin

Oneviolin on suomalainen viulisti Pekka Niemi, joka ylittää eri musiikkityylien rajoja ja tekee omia versioita tunnetuista lauluista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Keväällä 2020 Oneviolin selviytyi finaaliin Talent Suomi –ohjelmassa.

ONEVIOLIN on suomalainen viulisti, joka ylittää eri musiikkityylien rajoja maailmanlaajuisesti uniikilla konseptilla. ONEVIOLIN tekee cover-versioita tunnetuista hitti-kappaleista käyttäen vain yhdellä viululla tuotettuja ääniä. Näin ollen kaikki rummuista melodiaan on tehty vain ja ainoastaan artistin viululla. Hänen julkaisemat videot ovat nousseet sosiaalisessa mediassa valtavaan suosioon ja ovat keränneet useita miljoonia katselukertoja.

Keväällä 2020 ONEVIOLIN selviytyi finaaliin Talent Suomi -ohjelmassa, jääden finaalissa niukasti kilpailun voittajan taakse yleisöäänestyksessä. Finaalissa kuultiin yli 1500 viuluraidasta koostuva mashup, jossa yhdisteltiin isompia suomalaisia kappaleita 2010-luvulta.

ONEVIOLIN on myös esiintynyt yhdessä JVG:n kanssa Ruisrockissa ja Blockfesteillä hänen versionsa yhtyeen Frisbee -hittibiisistä noustua viraaliksi.

ONEVIOLIN, oik. Pekka Niemi, on 27-vuotias vaasalaislähtöinen viulisti ja tuottaja. Pekka opiskeli viulunsoittoa yhdessä maailman arvostetuimmassa yliopistossa, Royal College of Music:issa, Lontoossa.

Kesto 1 h, ei väliaikaa

Liput 17,50 €

Osta lippu

Poleenin lipunmyynti palvelee Kulttuurikahvila Poleenissa, lipunmyynti@poleeni.fi tai puh. 0400 855 614.