Katso ohjeet koronarokotuksen ajanvaraukseen ja muuta ajankohtaista

Koronarokotuksen ajanvaraus tapahtuu sähköisesti tai puhelimitse takaisinsoittopalvelun kautta. Sivuilta löydät ohjeita ajanvaraukseen sekä muita ajankohtaisia ohjeita ja tietoja.

Pysy ajan tasalla hyvinvointialueen asioista

Pieksämäki on jatkossa osa Etelä-Savon hyvinvointialuetta, jonka aluevaltuusto päättää sote- ja pelastuspalveluiden tuottamisesta.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden chat- ja videopalvelu

Sosiaali- ja terveyspalveluissa on otettu käyttöön chat- ja videopalvelu kuntalaisten sähköiseen asiointiin. Tavoitat seuraavat tahot sähköisesti: terveyskeskuksen vastaanotto, pitkäaikaissairaudet, fysioterapia, palveluohjaus, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä neuvola.

Nähdäänkö mäellä?

Pieksämäki tarjoaa monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut sekä hyvät koulutus- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Hyvien palveluiden ja kohtuullisten asumiskustannusten lisäksi Pieksämäen hyvät luontoreitistöt antavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja liikkumisesta aivan kotinurkilta.

Olisiko työpaikkasi Pieksämäellä?

Osaaja, tule töihin Pieksämäelle! Alueemme tarjoaa töitä useiden alojen työntekijöille, pääaloina hoiva ja teknologiateollisuus.

Upea kokonaisuus kaupungin keskustassa

Hienosti entisöidyt Veturitallit ja tapahtuma-areena Veturitori sijaitsevat aivan Pieksämäen kaupungin keskustassa vain 150 metrin päässä rautatieasemalta ja Pieksämäen kauppatorilta. Veturitori tarjoaa hulppeat puitteet erilaisille tapahtumille konserteista messuihin, näyttelyihin sekä liikunta- ja koulutustapahtumiin.

Hiekanpään alue

Hiekanpää muodostaa pieksämäkeläisen liikunnan ja urheilun keskittymän. Alueella on jää- ja uimahalli, Urheilutalo, tekonurmi, puistoluistelurata, beach volley-, beach futis- ja tenniskentät, ulkoilureittejä ja -väyliä sekä kesäisin suosittu hienohiekkainen uimaranta. Lisäksi alueelta alkaa Hiekanpään virkistysalue esteettömine reitteineen, ulkoliikuntapaikkoineen ja pumptrack-ratoineen sekä upea Hiekanpään kampusalue koulurakennuksineen.

Tule ja viihdy!

Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja lukuisat harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa.

Ajankohtaista


Alueellisia kompostointitarkastuskäyntejä Pieksämäellä

15.08.2022 / Ajankohtaista

Pieksämäellä tehdään kompostointitarkastuskäyntejä ma 29.8.2022 valituilla kiinteistöillä alueittain. Käynnistä ilmoitetaan kiinteistön haltijalle edeltä käsin kirjeitse. Kiinteistön omistajan / haltijan paikallaolo ei ole välttämätöntä. Käynnillä...

Lue lisää

Muutoksia ELY-keskuksen linjavuoroissa

11.08.2022 / Ajankohtaista

Kangasniemeltä Pieksämäelle tulevan vuoron nro 11 lähtöaikaa on myöhäistetty 15 minuuttia. Uusi lähtöaika Kangasniemeltä on klo 7.05. Lisäksi vuorot välillä Suonenjoki–Pieksämäki eivät enää jatkossa...

Lue lisää

Kuulutukset

Linkit avautuvat uudelle välilehdelle.

Katso kaikki kuulutukset

Pieksämäen veden ilmoitukset

Linkit avautuvat uudelle välilehdelle

Katso kaikki ilmoitukset

Tapahtumat Pieksämäellä