Innostava matka menneeseen ja tulevaan

Liity mukaan tähän ainutlaatuiseen juhlavuoteen 2024, kun Pieksämäki juhlii kirkkopitäjän syntyä ja katsoo kohti uusia mahdollisuuksia. Tutustu monipuoliseen tapahtumatarjontaan, juhlavuosi täynnä yllätyksiä ja unohtumattomia hetkiä. Tule mukaan luomaan historiaa ja juhlimaan!

Tervetuloa Pieksämäelle!

Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset, lähellä sijaitsevat palvelut, vireä yritystoiminta ja lukuisat harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille.

Sosiaali- ja terveyspalveluista huolehtii Etelä-Savon hyvinvointialue

Siirry Eloisan verkkosivuille saadaksesi lisätietoja.

Nyt katseet kohti Pieksämäkeä!

Tutustu artikkeliin, jossa kerrotaan lisää Pieksämäen pitkäjänteisestä työstä uusiutuvien energianlähteiden kartoituksessa ja sen tuomista mahdollisuuksista.

Olisiko työpaikkasi Pieksämäellä?

Osaaja, tule töihin Pieksämäelle! Alueemme tarjoaa töitä useiden alojen työntekijöille, pääaloina hoiva ja teknologiateollisuus.

Nähdäänkö mäellä?

Pieksämäki tarjoaa monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut sekä hyvät koulutus- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Hyvien palveluiden ja kohtuullisten asumiskustannusten lisäksi Pieksämäen hyvät luontoreitistöt antavat mahdollisuuden nauttia luonnosta ja liikkumisesta aivan kotinurkilta.

Hulppeat puitteet erilaisille tapahtumille!

Hienosti entisöidyt Veturitallit ja tapahtuma-areena Veturitori sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa rautatieaseman ja Pieksämäen kauppatorin läheisyydessä. Upea tapahtumapaikka sopii erilaisiin tilaisuuksiin konserteista messuihin, näyttelyihin sekä liikunta- ja koulutustapahtumiin.

Hiekanpään alue

Hiekanpää muodostaa pieksämäkeläisen liikunnan ja urheilun keskittymän, joka tarjoaa monipuolisia liikunta- ja virkistysmahdollisuuksia myös esteettömästi. Onpa Hiekanpäässä myös upea kampusalue koulurakennuksineen!

Ajankohtaista


Puistoluistelurata suljettu ti 13.2.2024

12.02.2024 / Ajankohtaista

Lumen pudotus jäähallin katolta sulkee puistoluisteluradan tiistaina 13.2.2024. Kyseisenä aikana alueella liikkuminen on kielletty eikä luistelurataa saa käyttää. Rata on normaalisti käytettävissä jälleen keskiviikkona.

Lue lisää

Poikkeava liikennejärjestely Savontiellä 21.2.2024

12.02.2024 / Ajankohtaista

Savontiellä 21.2. tehtävän maaperätutkimuksen vuoksi katua joudutaan muuttamaan yksi suuntaiseksi välillä Huvilakatu-Kalevalankatu. Suljettava kaista on Huvilakadulta Kalevalankadulle vievä suunta. Tältä kaistalta tulisi siirtää pysäköidyt...

Lue lisää

Eloisan kuljetuspalveluissa ruuhkaa

06.02.2024 / Ajankohtaista

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan kuljetuspalvelujen tilausnumerot yhdistyivät 1.2.2024. Tuolloin sekä sosiaalihuollon, että vammaispalvelujen kuljetuspalvelujen tilausnumerot yhdistyivät saman numeron alle. Välityskeskuksen toiminta on ollut ajoittain ruuhkautunutta....

Lue lisää

Kuulutukset

Linkit avautuvat uudelle välilehdelle.

Katso kaikki kuulutukset

Pieksämäen veden ilmoitukset

Linkit avautuvat uudelle välilehdelle

Katso kaikki ilmoitukset

Tapahtumat Pieksämäellä