Kulttuurikeskus Poleeni

Kulttuurikeskus Poleeni on valmistunut 1989 (suunnittelijat Arkkitehdit Ky / K.V. Gullichsen – E. Kairamo – T. Vormala). Rakennus voitti valmistumisvuonnaan Suomen Betoniteollisuuden Keskusliitto SBK:n järjestämän Vuoden Betonirakenne sekä Vuoden Miljööpalkinto -kilpailut.

342-istumapaikkainen sali tarjoaa erinomaisen akustiikan ja ajanmukaisen tekniikan niin pop-, jazz- kuin klassisiinkin konsertteihin. Monitoimisali muokkautuu jokaisen käyttäjän tarpeisiin aina seminaareista viihdekonsertteihin ja juhlatilaisuuksista teatteriensi-iltoihin. Salissa on induktiosilmukka sekä 2 pyörätuolipaikkaa.

Poleenista löytyy usean tyyppisiä kokoustiloja monenlaisiin tarpeisiin. Tiloista löytyy vaihtoehtoja niin pienpalavereita (kokoustila Poheemi, kokoustila Uino, neuvotteluhuone Aapeli, pieni kokoustila Ruohola) kuin isompia seminaarejakin varten (sali). Kaikissa kokoustiloissa on käytettävissä vapaa langaton verkko.

Aula avaa suuren kokonsa vuoksi monipuoliset mahdollisuudet järjestää suurempia juhlatilaisuuksia, tai vaikkapa klubimuotoisen konsertin (max 630 henkilölle). Tilaan on mahdollista saada mm. erillinen esiintymislava (max. 48 m²), pystypöytiä (10 kpl) tai linkkupöytiä (32 kpl).

Kellarissa sijaitsee piennäyttämötila Moreeni (max. 50 henkilölle). Tilassa kiinteänä pieni valo- ja äänikalusto sekä muunneltavissa oleva nouseva katsomo.

Näyttelysali ja parvi vaihtuville näyttelyille: näyttelytilan juoksumetrit yhteensä n. 70 metriä. Neliömetrit, lattiapintaa, jolle voi laittaa myös patsaita: aula 180 m2, näyttelytila 112 m2, yläparvi 48 m2, ylälämpiö 54 m2, yhteensä 394 m2

Poleenissa palvelevat myös kirjasto, Seutuopisto, musiikkiopisto, Kahvila-ravintola Millaano ja Lippupalvelu, sekä kotiseutuarkisto.

Varaa Poleenin tiloja
Tilavaraukset ja ohjelmisto, puh. 044 388 3413
Kulttuurikeskus Poleenin vuokraushinnasto

Kulttuurikahvila Poleenin väliaikatarjoilut, puh. 0440 481 062
Poleenin Lippupalvelu, puh. 0400 855 614

Kattavat tiedot tarjonnasta löydät Poleenin kotisivuilta www.poleeni.fi.

Kulttuurikeskus Poleeni, Savontie 13, 76100 Pieksämäki
sähköposti poleeni@pieksamaki.fi