Linja-autoliikenne

Paikallis- ja palveluliikenteen aikataulut ja hinnat
Korotus paikallisliikenteen bussilippujen hintoihin 9.8.2023 alkaen

Yhteystiedot:
Soisalon Liikenne Oy
Teollisuustie 1
76100 Pieksämäki
p. 020 741 1092
pieksamaki@soisalonliikenne.com
www.soisalonliikenne.com/

PALIN TILAUSNUMERO (MYK) 015 194 6000

Palveluliikenne Palien uusi aikataulu


Matkahuollon Reitit ja Liput -sovellus

Sovelluksella voi ostaa ja maksaa bussilippuja Pieksämäen kaupunkiliikenteessä. Matkustaja voi sovelluksen avulla hakea reittivaihtoehdot osoitteesta osoitteeseen ja saada aikataulutetun, karttapohjaisen opastuksen määränpäähän. Samalla voi halutessaan ostaa liput tulevalle matkalle. Mobiililippu aktivoituu matkasuunnitelman mukaisesti automaattisesti tai sen voi aktivoida myös aiemmin.

Mobiililipun ostaminen sovelluksesta onnistuu myös ilman reittihakua, sillä oston yhteydessä voi valita, aktivoituuko mobiililippu heti vai vasta myöhemmin vuorokauden aikana. Mobiililippu on aktivoitumisen jälkeen voimassa 60 minuuttia. Matkaliput, jotka on ostettu sovelluksella, näkyvät aktiiviset-välilehdellä, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa.

Sovelluksen voi helposti ladata puhelimen sovelluskaupasta (App Store tai Google Play -kauppa) ja sen aktivointi tapahtuu käyttäjän sähköpostilla. Sovellukseen voi tallentaa myös omia maksukortteja maksamisen nopeuttamiseksi.

Matkahuollon kausi- ja sarjaliput siirretään Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen vaiheittain kevään 2023 aikana, minkä jälkeen kaikki kausi- ja sarjaliput ovat ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksessa.

Matkakorttien myynti ja lataaminen päättyy 30.6.2023. Poikkeuksen muodostavat peruskoululaisten liput, jotka säilyvät toistaiseksi matkakorteilla. Tarjolle jää vielä kaksi muuta lippuvaihtoehtoa, jotka on tarkoitettu tilanteisiin, joissa matkustajalla ei ole mahdollisuutta käyttää matkapuhelinta ja Reitit ja Liput -sovellusta. Näitä ovat arvolippu ja liikematkalippu.

Lue lisää muutoksesta ja seuraa lipputuotekohtaisesti muutosaikataulua Matkahuollon sivuilta.

Lisätietoja Reitit ja Liput -sovelluksesta
Arvolipun tilaamisen lippu- ja toimitusehdot


Savobus Pieksämäki (katso paikallis- ja palveluliikenneautojen reaaliaikainen sijainti)
Bussit kartalla -palvelu (Matkahuolto)

Kouluvuoroja 9.8.2023 alkaen

Ilmainen matkustus 10.8.2022 alkaen