Vuokra-asuminen

haka_1
Etsitkö itsellesi tai perheellesi uutta asuntoa? Asunnonhankinta kannattaa aloittaa soittamalla Pieksämäen Hakalle puhelin (015) 348 060.

Kiinteistöyhtiöt vastaavat talojen kustannuksista. Asuminen tapahtuu omakustannushintaan. Huoneistotyypit vaihtelevat 1h+kk:n asunnosta 4h+k -tyyppisiin asuntoihin. Huoneistoja on ympäri kaupunkia, myös keskustan ulkopuolella. Osa huoneistoista on saunallisia ja muutamassa talossa on myös hissi.

Pieksämäen Haka Oy peruskorjauttaa ja nykyaikaistaa taloja ripeään tahtiin. Vapautuvat asunnot kunnostetaan asukkaan vaihtuessa ja luovutetaan aina moitteettomassa kunnossa uudelle asukkaalle. Vuosittain vapautuu lähes 400 asuntoa.

Pieksämäen Haka Oy:n omistaa Pieksämäen kaupunki.

Vuokraushinnat

Asuminen Pieksämäen Hakan asunnoissa on edullista johtuen siitä, että yhtiöt eivät ole voittoa tavoittelevia. Kiinteistöjen hoitokulut on pystytty pitämään yhtiöissämme esimerkillisen alhaisina. Vuokraushinnat ovatkin alemmat kuin valtakunnan keskineliövuokrat samankokoisissa kunnissa. Paikkakunnalla hinnat ovat ehdottomasti kilpailukykyisiä. Vaikka hinnat ovat hyvin kohtuulliset, tarjoamme katseen kestävän tarkastelun kiinteistöjen ja asuntojen kunnon suhteen. Ja huolto pelaa!

Kuinka vapaita asuntoja haetaan?

Siinä vaiheessa, kun asiakas hakee asuntoa häneltä ei edellytetä muuta kuin asuntohakemuslomakkeen täyttöä ja hänelle selvitettyjen liitteiden toimittamista. Hakemuslomakkeita saa toimistoltamme tai lähetämme hakijalle lomakkeen lyhyine täyttöohjeineen. Hakemuksen käsittely tapahtuu nopeasti ja joustavasti, asiakkaalle tärkeät seikat huomioiden.

Kaikissa asunnoissa asukas maksaa vakuuden. Vuokralaisilta edellytetään yleensä yhden kuukauden vuokran määrä + 70€ vakuutta.  Lemmikkieläimestä tulee ilmoittaa asunnon hakuvaiheessa, ja vakuus on tuolloin korkeampi.

Asunnonhankinta on järkevää aloittaa meiltä eikä useimpien tarvitse muualta kysyäkään.

Tutustu tarkemmin osoitteessa www.pieksamaenhaka.fi

Asuntojen sijanti https://www.pieksamaenhaka.fi/asuntojen-sijainti/

Pieksämäen Haka Oy
Keskuskatu 30,76100 Pieksämäki
Puh. (015) 348 060
Avoinna ma-pe, klo 8-16 (kesällä 8-15.30)

Asuntojen hakeminen ja asukasvalintojen valmistelu:

Isännöitsijä / toimitusjohtaja Pirjo Lind
pirjo.lind@pieksamaki.fi

Sähköinen asuntohakemuslomake löytyy täältä. Sähköisen asuntohakemuksen teko edellyttää tunnistautumista pankki- tai mobiilitunnuksilla, voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.

Kaikki asumisaikaista huoneistojen kuntoa koskeva yhteydenpito:
Huoltopäällikkö Teemu Ihalainen. p. 0400 558 980
Päivystävä huoltomies, p. 0400 653 886.