Omakotitontit

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN ALUEEN VAPAAT OMAKOTITONTIT

Pieksämäen kaupungilla on runsaasti tarjolla vapaita omakotitontteja eri puolilla kaupunkia. Vaihtoehtoja löytyy niin keskustaajaman alueelta kantakaupungista ja Naarajärveltä kuin Jäppilän, Nenonpellon ja Virtasalmen taajamista sekä haja-asutusalueilta eri puolilta kaupunkia.

Keskustaajaman alueelta luovutettavilla tonteilla on vesi- ja viemäriliittymät valmiina. Haja-alueen rakennuspaikat sijoittuvat pääosin vesijohtolinjojen läheisyyteen. Liittymismaksuista vastaa tontin ostaja/vuokraaja.

Rakennuspaikkojen hinnoittelusta on päätetty Pieksämäen kaupungin valtuustossa 26.1.2010 § 8. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata, omarantaisia rakennuspaikkoja luovutetaan kuitenkin vain myymällä. Uusien asuinalueiden ja rantatonttien luovutusperiaatteista päätetään aina erikseen.

Vapaat omakotitontit karttapalvelussa

Liitteenä olevissa yleiskartoissa toisessa on esitetty vapaat omakotitontit keskustaajaman alueella eli kantakaupungin ja Naarajärven alueella. Toisessa yleiskartassa taas on esitetty vapaat omakotitontit Jäppilän, Nenonpellon ja Virtasalmen taajamissa sekä omakotitontit ja rantatontit haja-asutusalueilla.

Vapaat omakotitontit kantakaupungin ja Naarajärven alueella
Vapaat omakotitontit Jäppilän, Nenonpellon ja Virtasalmen taajamissa sekä vapaat omakotitontit ja rantatontit haja-asutusalueilla

Tarkempia tietoja saa Pieksämäen kaupungin teknisen toimen maankäytöstä.